А най-добрата реплика да "отрежеш" някого?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Какво бихте отговорили на това:
Какво да не кажем за да се запознаем с момиче?
1. Оближете пръста си, изтрийте го в блузката й и кажете: - Хайде да махнем тези мокри дрехи!
2. - Хубави крака. В колко отварят?
3. - Как предпочитате - да ви купя питие или направо да ви дам парите?
4. - Аз може и да не съм най-красивия тук, но съм единственият, който говори с вас.
5. - Извинете, че не говоря много, но едва се преборвам с желанието си тази вечер да ви направя най щастливата жена на Земята!
6. - Искате ли да ви покажа малко бойни техники? Например аз ще легна, а вие ще се опитате да ми изкарате въдуха …
7. - Наистина бих искал да разбера как изглеждате, когато аз съм съблечен.
8. - Не преживявайте, че не сте най-красивата тук - красотата изчезва в мига в който щракнеш копчето на лампата.
9. Докато танцувате попитайте - Усещате ли вълшебството между нас!? Не,не - по-надолу …
10. - Изчукай ме, ако греша, но мисля, че се казваш Геновева … или Хорнезия!?
11. - Боже, дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на спалнята ми!
12. - Моля, запомнете името ми, ще ви е нужно първо за да го шептите, а после - за да го крещите.
13. - Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да изляза и да вляза пак?
14. - Здравейте, аз съм господин Най-подходящ партньор. Някой ми спомена, че ме търсите!?
15. - Знаете ли, приятелят ми изгаря от любопитство дали ме смятате за симпатичен!
16. - Здравейте, гласовете които непрестанно чувам, ме заставиха да дойда и да ви заговоря.
17. - Не се казвам Писан, нито Шаро, но можете да ме чешете по коремчето когато пожелаете.
18. - Зная, че млякото е полезно за тялото, но Боже мой, колко мляко сте изпили!?
19. - Искате ли да излезем за малко пица и секс? Не!? Какво, не обичате ли пица?
20 - Извинете, загубих си кученцето. Ще ми помогнете ли да го намеря, мисля че влезе в ей онази хотелска стая на час.
предишен
1. Оближете пръста си, изтрийте го в блузката й и кажете: - Хайде да махнем тези мокри дрехи!
2. - Хубави крака. В колко отварят?
3. - Как предпочитате - да ви купя питие или направо да ви дам парите?
4. - Аз може и да не съм най-красивия тук, но съм единственият, който говори с вас.
5. - Извинете, че не говоря много, но едва се преборвам с желанието си тази вечер да ви направя най щастливата жена на Земята!
6. - Искате ли да ви покажа малко бойни техники? Например аз ще легна, а вие ще се опитате да ми изкарате въдуха …
7. - Наистина бих искал да разбера как изглеждате, когато аз съм съблечен.
8. - Не преживявайте, че не сте най-красивата тук - красотата изчезва в мига в който щракнеш копчето на лампата.
9. Докато танцувате попитайте - Усещате ли вълшебството между нас!? Не,не - по-надолу …
10. - Изчукай ме, ако греша, но мисля, че се казваш Геновева … или Хорнезия!?
11. - Боже, дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на спалнята ми!
12. - Моля, запомнете името ми, ще ви е нужно първо за да го шептите, а после - за да го крещите.
13. - Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да изляза и да вляза пак?
14. - Здравейте, аз съм господин Най-подходящ партньор. Някой ми спомена, че ме търсите!?
15. - Знаете ли, приятелят ми изгаря от любопитство дали ме смятате за симпатичен!
16. - Здравейте, гласовете които непрестанно чувам, ме заставиха да дойда и да ви заговоря.
17. - Не се казвам Писан, нито Шаро, но можете да ме чешете по коремчето когато пожелаете.
18. - Зная, че млякото е полезно за тялото, но Боже мой, колко мляко сте изпили!?
19. - Искате ли да излезем за малко пица и секс? Не!? Какво, не обичате ли пица?
20 - Извинете, загубих си кученцето. Ще ми помогнете ли да го намеря, мисля че влезе в ей онази хотелска стая на час.
предишен
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Re: Какво бихте отговорили на това:
MZ4 написа:
10. - Изчукай ме, ако греша, но мисля, че се казваш Геновева …!?
Една от най-добрите ми приятелки се казва така
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз пък си раздавам телефона наляво и надясно - никога не е късно да кажеш "не", а и никога не знаеш откъде ще те огрее 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
-
sasoh
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Темата ме подсеща за един разказ на един познат, и по-точно тая част:

Иначе аз обикновено си давам телефона, a на някои по-интригуващи давам направо визитка
ichise е imba просто...Звъни се на вратата и се усмихвам гадно с мисълта за 1-2 часа кеф, влиза момичето и .... сяда до мен, оглеждам я , метър и 30 към 65 кг къса коса, усъзнавам се и и удрям един шамар.
- Изчезвай бе ЛЕШ !!!
- ама той ..
- Ластик ше ти чупя главата бе урод !...
Иначе аз обикновено си давам телефона, a на някои по-интригуващи давам направо визитка

efegee
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
навсякъде ги давам.. един приятел обичаше да казва, че ако бях жена, щях все бременна да си ходяBerserker написа:то нас от СМГ все ни грее баткаTripio написа:аз пък си раздавам телефона наляво и надясно - никога не е късно да кажеш "не", а и никога не знаеш откъде ще те огрее![]()
Къде ги даваш тия телефони бе саш?
Електра, адашке, мерси за пожеланието
- Elektra
- Живее, за да пише
Е,няма как.Нали си ми адаш,а сме и от една зодия...трябва да се подкрепямеTripio написа:навсякъде ги давам.. един приятел обичаше да казва, че ако бях жена, щях все бременна да си ходяBerserker написа:то нас от СМГ все ни грее баткаTripio написа:аз пък си раздавам телефона наляво и надясно - никога не е късно да кажеш "не", а и никога не знаеш откъде ще те огрее![]()
Къде ги даваш тия телефони бе саш?![]()
Електра, адашке, мерси за пожеланието
Може да вървя бавно, но никога назад!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
стига, че с момичето, което последно натякна че сме една зодия (тук във форума), скоро правим 1 година
а иначе адашите си ги уважавам, особено ако пият биричка 
- Elektra
- Живее, за да пише
Честито за момичетоTripio написа:стига, че с момичето, което последно натякна че сме една зодия (тук във форума), скоро правим 1 годинаа иначе адашите си ги уважавам, особено ако пият биричка
Може да вървя бавно, но никога назад!