за колегите ФИЗИЦИ!
Модератор: Boromir
-
traffic09
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
за колегите ФИЗИЦИ!
Хайде бе, колеги физици, нещо хич ви нема, изпокрили сте се и като че ли сте неоткриваеми, в няколко теми ви подканвам да се видиме на по бира (а може и на нещо по-твърдо) преди големия ден и получих отговор само от един.Хайде да се организираме по-бързо!! 
"in another thousands years we'll be machines or gods"- Gouryella - "Tenshi"
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Сграда Б, ет. 2, в дъното на коридора. Ако изобщо някой студент във ФзФ се мярка във факултета през учебно време, то е за да изпие една бира/кафе/кола там с някой друг заблуден колега/колежка. Няма как да не се засечете с новите попълнения там в първите дни след откриването на учебната година. 
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
-
traffic09
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
уфф, май ще трябва да се ходи до факултета, защото такава информация явно е недостъпна чрез нета или по-късно ще се обяви,иначе доколкото разбрах от форума първо сме в ректората да чуем речта на шефа(ако въобще се доберем до аулата от маса народ) и после всеки по факултетите.
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
аз искам да се бутам с разни индивиди хахахаха.Аз и сам да съм у аулата, па че се бутам.май и аз не мога да намеря смисъл да отида да слушам речта, да се бутам с разни индивиди, които кой знае какво си мислят, че ще чуят или ще видят, после във факултета ще бъде интересно. А веднага ли почват лекциите?
от колко часъ сме
-
traffic09
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз искам да се бутам с разни индивиди хахахаха.Аз и сам да съм у аулата, па че се бутам.
хахахах, да знам, на вас метълите погото ви е в кръвта, и на мен ми беше забавно като бях на концерта на helloween в София, макар че много хора псуваха.![]()