За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не съм твърдил, че съм с шест години напред. В случай, че не си схванал, след шест години ще се дипломираме, надявам се, и тогава ще получим правото да "тълкуваме" нещата. Никой не може да ми каже какво съм "искал да кажа". Каквото исках - казах. Разните интерпретации са безсмислени и безпочвени. Доколкото до интелектуалното ми развитие, то не те касае, а за заложбите си ме остави да се погрижа сам. Благодаря за съвета относно бъдещето ми, оценявам загрижеността ти!
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
sersempeco,
не ти прочетох целия пост, защото елементарее от първото изречение и само някой с биволски хъс може да стигне до края. Сигурно се чувстваш мотивиран от неподправения си чар и задълбочения анализаторски нюанс на всяка твоя мисъл. това го разбирам. но не разбирам защо след като дори сам осъзнаваш, че си на различно интелектуално ниво от останалите участници, се опитваш да участваш в разговора им. объркан ли се чувстваш? м?
Stark,
няма смисъл. аз лично мислех, че от този модел не стигат по-далеч от основно образование, но явно някои мутирали екземпляри виреят и във ВУЗовете. по един или друг начин.
не ти прочетох целия пост, защото елементарее от първото изречение и само някой с биволски хъс може да стигне до края. Сигурно се чувстваш мотивиран от неподправения си чар и задълбочения анализаторски нюанс на всяка твоя мисъл. това го разбирам. но не разбирам защо след като дори сам осъзнаваш, че си на различно интелектуално ниво от останалите участници, се опитваш да участваш в разговора им. объркан ли се чувстваш? м?
Stark,
няма смисъл. аз лично мислех, че от този модел не стигат по-далеч от основно образование, но явно някои мутирали екземпляри виреят и във ВУЗовете. по един или друг начин.
If one day you wake up and don't see the Sun - you are dead or you are the Sun.
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Mirabel, любопитно ми е след като не си прочела целия коментар как стигна до проблема за "интелектуалното ниво"(както го определи Stark), което се намира чак в края. Вероятно се дължи на "биволския" ти хъс или моя "неподправен чар" те е заинтригувал, не знам. Това което ме интересува е защо изобщо си правиш труда да се заяждаш с мен. Както ти казах по-рано, аз дори не подозирах за съществуването ти преди да направиш коментара си. Сега то продължава да ми е толкова безразлично, колкото и в началото. Ако пак прочетеш коментара ми, дори ти ще откриеш, че аз не изтъквам интелектуално превъзходство над другите, а просто визирам факта, че след почти след шест години ще имаме официалното право да правим "тълкувания" по различни юридически проблеми, но дотогава съветвам заядливи и обидчиви хора като теб, които търсят под вола теле и се обиждат от квалификации, с които те се САМООПРЕДЕЛЯТ, да се откажат от фасулковщината (както казва Славейков) и да се занимават с по-сериозни неща. Доколкото до "изявлението" на Stark, то говори само за себе си и за "оратора", който го е направил и дори не заслужава моя коментар. Единственото, което мога да го посъветвам е да не използва лексика, чието значение не познава. "Братство" едва ли е най-точната квалификация за студентите, може би по скоро е подходящо за хора като членовете на Opus Dei , Илюминатите и др.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- greeny
- Пишете, о, братя
писна ми да се заяждам по форумите, но ми писна и от простотия, така че ще изкажа мнение за пореден път на тема "що за животно е българският кандидат-студент?
значи любимо ми е да видя индивид който обсъждайки профанни и повърхностни теми си позволява невероятното нахалство да намесва имена като Славейков, само за да се докара интелигентен и да ни покажат на нас - простосмъртните форумници, колко е над нивото ни. след това обаче вмята и по някой термин на Дан Браун, за да си кажем "я, ама тоя чете и съвременна литература, и от славейков разбира, тоя ще да знае много". да, ама "интелектуалните бла бла", които коментираш не се изчерпват само с кандидатстудентския конспект и с комерсиалните книжчици от площад Славейков(каква ирония - отново това име!)
да, sersempeco, за теб говоря.
освен това, след като имаш наглостта да използваш думите на Славейков, дори без кавички, можеш да се замислиш дали той би обсъждал подобни теми, след като се чувства толкова "над тълпата". защо не направиш като него - не приемеш принципа на самодостатъчността и не ни оставиш да си коментираме правата и свободната воля, без да даваш много акъл. изводът е един - успокой се малко и млъкни най-после че ставаш досаден!
значи любимо ми е да видя индивид който обсъждайки профанни и повърхностни теми си позволява невероятното нахалство да намесва имена като Славейков, само за да се докара интелигентен и да ни покажат на нас - простосмъртните форумници, колко е над нивото ни. след това обаче вмята и по някой термин на Дан Браун, за да си кажем "я, ама тоя чете и съвременна литература, и от славейков разбира, тоя ще да знае много". да, ама "интелектуалните бла бла", които коментираш не се изчерпват само с кандидатстудентския конспект и с комерсиалните книжчици от площад Славейков(каква ирония - отново това име!)
да, sersempeco, за теб говоря.
освен това, след като имаш наглостта да използваш думите на Славейков, дори без кавички, можеш да се замислиш дали той би обсъждал подобни теми, след като се чувства толкова "над тълпата". защо не направиш като него - не приемеш принципа на самодостатъчността и не ни оставиш да си коментираме правата и свободната воля, без да даваш много акъл. изводът е един - успокой се малко и млъкни най-после че ставаш досаден!
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- явор
- Летописец Виртуоз
Такам...
Който е много нахъсан да играе някой спорт да иде по-рано да се запише, докато има места за всички спортове!
+greeny написа:който иска да си се занимава със спорт едва ли ще го прави точно в СУ, а ще си намери друго поле за изява
Който е много нахъсан да играе някой спорт да иде по-рано да се запише, докато има места за всички спортове!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
бат бойко с меча,
ако продължаваш да не разбираш откъде знам за високото ти интелектуално ниво, без да съм чела поста ти и не си спал цяла нощ заради това това - пише го в постовете след твоя
продължава да ме изненадва това, че адресираш два поста към мен, а все още не подозираш за съществуването ми. виждам, че си си направил труда да запаметиш една от основните думички на Славейков и затова си мисля, че ще ме разбереш правилно: тук приключва моят диалог с теб. причината е разликата в интелектуалните ни нива.
а на всички останали - все пак сме влезли право, заслужава си да сменим темата на коментар. или поне тези, които знаят нещо повече за Славейков от основните думички
ако продължаваш да не разбираш откъде знам за високото ти интелектуално ниво, без да съм чела поста ти и не си спал цяла нощ заради това това - пише го в постовете след твоя
продължава да ме изненадва това, че адресираш два поста към мен, а все още не подозираш за съществуването ми. виждам, че си си направил труда да запаметиш една от основните думички на Славейков и затова си мисля, че ще ме разбереш правилно: тук приключва моят диалог с теб. причината е разликата в интелектуалните ни нива.
а на всички останали - все пак сме влезли право, заслужава си да сменим темата на коментар. или поне тези, които знаят нещо повече за Славейков от основните думички
If one day you wake up and don't see the Sun - you are dead or you are the Sun.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
greeny, съжалявам, че не си достатъчно осведомена, за да даваш каквито и да било оценки. Оценявам факта, че си се опитала да "разкриеш" моите "извори", но ще се наложи да те разочаровам. Това, че съм чел Дан Браун, не ме е ограничило само дотам, както теб и съм се погрижил да се информирам от страничма литература. Името, което визирам е Чарлз Уилям Хекеторн. В своите трудове, които съм абсолютно сигурен, че не познаваш, той работи върху проблемите не тайните общества в това число Илюминатите, Йезуитите, Баета Паоли, Каморра, Мафията, Инквизицията, Масоните и други, които едва ли си чувала. Това, че ти се сещаш единствено за Дан Браун и неговите прословути книжки, говори недвусмислено, че ти си стигнала единствено до него, в което няма нищо лошо, но щом се смяташ за нещо повече, ми се струва странно, че не си чела странична литература. Относно моя сън, бих ви посъветвал да не се притеснявате, спа си спокойно без да се будя през нощта с "притеснението" от предстоящия ви отговор. Какво сте се заяли с това,че цитирах Славейков. Ако не ви бях казал, че цитирам него, нямаше да разберете. Разбирам желанието ви да се правите на хора, дотолкова пленени от българската литература, че чак неспособни да четат неговите слова във форум, но това е смешно и несериозно. Не съм искал да се заяждам с никого, казах го доста по-рано, но вие ме засипвате с простотия, която ме дразни. Аз неведнъж призовах към обсъждане на важни неща, но ВИЕ сте хората, които продължават да се дъвчат на дребно с това кого съм цитирал и какво съм чел. За пореден път ви моля да сменим темата и да не се "джавкаме" и да приключим с това дребнотемие.
Аххх Сладури...
Радвам се,че бъдещите заселници на ЮФ са толкова надъхани и говорят със завиден хъс,а тенисистът-с такава невероятна спортна злоба.Жалко само,че илюзиите му набързо ще се изпарят.И въпреки,че донякъде съм съгласна с основната му идея,по-добре е да си я избие от главата...това са небивалици...,а конкретно в СУ-много големи.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Скии ся гугутке многословна,"пишещото братство" е просто метафора,проста метафора инак казано,която явно не може да бъде възприета от високоизтънченото ти съзнание.Човек,който знае за опус дей и илюминантите е над плебейските приказки,не знам защо си губиш времето с "фасулковците"sersempeco написа: Доколкото до "изявлението" на Stark, то говори само за себе си и за "оратора", който го е направил и дори не заслужава моя коментар. Единственото, което мога да го посъветвам е да не използва лексика, чието значение не познава. "Братство" едва ли е най-точната квалификация за студентите, може би по скоро е подходящо за хора като членовете на Opus Dei , Илюминатите и др.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?