Всеки за себе си
Модератор: Плазмодий
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
жоро---прасе---200 кила----сламено руса чисто арийска коса---очи сини, почти червеникакви, околчести и изпити от непрестанната мисъл и бдение----нокти, нерязани от има нема две седмици---затова пък с чисто нови гуменки тип "Кърт Кобейн" за 7 лева от магазин "Мими"---изключително тъп и прост, ама това го казах по-нагоре с определението "прасе"---по професия шофьор на екскрементовоз, но напоследък Всеяд---родно място Мина Росен, настоящу - Шкорпиловци, в бунгало---интереси- да предизвиква световни войни, а после да чете в книгите за тях;да се храни, за предпочитане обилно и "до откат"; да си кара екскрементовоза; да лети като Карлсон и от време на време да увива Лора Палмър с найлон, така че да я намери агентът от ФБР.
ПС:Който познае кое от тук написаното е истина, печели найлона на Лора Палмър!
ПСС:Абе хора как може да пишете колко тежите бе ?!
ПССС:Бтв нещо сериозно за себе си - напоследък съм станал голем флуудър и несериозник, да се *** в гуменяка!
ПСССС: Сетих се ако стана още по-голем флуудер как ще ми е ника:
Циндилсорг
ПССССС: Ако напиша още един послепис ще стане като Пссссссст!!!
...много съм зле!
ПС:Който познае кое от тук написаното е истина, печели найлона на Лора Палмър!
ПСС:Абе хора как може да пишете колко тежите бе ?!
ПССС:Бтв нещо сериозно за себе си - напоследък съм станал голем флуудър и несериозник, да се *** в гуменяка!
ПСССС: Сетих се ако стана още по-голем флуудер как ще ми е ника:
Циндилсорг
ПССССС: Ако напиша още един послепис ще стане като Пссссссст!!!
...много съм зле!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Циндилсорг!!! нема такъв майтап
наистина, Циндил е идолът на всички флуудъри, ненадминат е, признавам!
наистина, Циндил е идолът на всички флуудъри, ненадминат е, признавам!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мда, Пешо е нашият Johny Walker 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мен като малък ме бъркаха с момиченце, майка ми постоянно ми припомня за криминалното ми детство (на 2 годинки, току що проходил съм изчезнал от погледа на нашите и след около 10 минути съм се върнал с хляб в ръцете
), а баща ми я контрира с това, че съм бил живо дете... Хехе, сега съм станал супер кротък, на мравката път правя, стига да не е в нарушение...
Много се кефя на спорта като цяло и затова се дразня, че съм се занемарил в това отношение. Време за промяна :Р
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Име : Крис, ама това е само примерно.
Години : На 19 - физиологично, ментално на около 100 ?
Студентка първокурсничка във ФЖМК
много гордо!
БАР! Но не питайте това какво е.
Фен съм на романтизма, но не и на барока - не, не мога да слушам Бах! Сори.
Карам блейдери и ме е срам, щот с тях ставам 185 см. Ужаас.
Омъжих се на 18. Точка. И не, нямам деца, но възнамерявам един ден да си родя поне 3!
Години : На 19 - физиологично, ментално на около 100 ?
Студентка първокурсничка във ФЖМК
БАР! Но не питайте това какво е.
Фен съм на романтизма, но не и на барока - не, не мога да слушам Бах! Сори.
Карам блейдери и ме е срам, щот с тях ставам 185 см. Ужаас.
Омъжих се на 18. Точка. И не, нямам деца, но възнамерявам един ден да си родя поне 3!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Здравейте!
Забелязах много съименници в този форум, но все пак ще поддържам предпочитание към обръщението Сидни или според ника ми - Джози.
Иначе за мен:
Родена съм на прага на две зодии - овен и телец (20 април 1987). Не знам коя точно съм, но ако съдя по поведението си - и от двете. Може би малко повече овенче, но със сигурност рогато, откъдето и да го гледаш
.
Уча право в СУ, първа година.
Снимка можете да мернете в темата със снимките. А мен можете да мернете в Университета до 30ти септермври съм плътно от сутрин до вечер там
.
Относно личния ми живот - в момента нямам приятел, но не съм се и засилила да имам отново. Имам навика да установявам правилото " Други опияти освен мене да нямаш" така че малко момчета отговарят на изискванията ми
Какво друго да кажа за себе си , освен че съм малко странен тип, трудно се отпускам, но отпусна ли се - не можеш д а ми затвориш устата. Не обичам големите компании, алкохола, цигарите, наркотиците, високото самочувствие, да чакам, да ме излагат пред хората и перфекционизма. Обичам... шоколад, сладолед, кола , синеоки момчета и секс
Айде стига толкова за мен. Ако искате да се свържете с мен - skype: josefinne или инфото от профила
Забелязах много съименници в този форум, но все пак ще поддържам предпочитание към обръщението Сидни или според ника ми - Джози.
Иначе за мен:
Родена съм на прага на две зодии - овен и телец (20 април 1987). Не знам коя точно съм, но ако съдя по поведението си - и от двете. Може би малко повече овенче, но със сигурност рогато, откъдето и да го гледаш
Уча право в СУ, първа година.
Снимка можете да мернете в темата със снимките. А мен можете да мернете в Университета до 30ти септермври съм плътно от сутрин до вечер там
Относно личния ми живот - в момента нямам приятел, но не съм се и засилила да имам отново. Имам навика да установявам правилото " Други опияти освен мене да нямаш" така че малко момчета отговарят на изискванията ми
Какво друго да кажа за себе си , освен че съм малко странен тип, трудно се отпускам, но отпусна ли се - не можеш д а ми затвориш устата. Не обичам големите компании, алкохола, цигарите, наркотиците, високото самочувствие, да чакам, да ме излагат пред хората и перфекционизма. Обичам... шоколад, сладолед, кола , синеоки момчета и секс
Айде стига толкова за мен. Ако искате да се свържете с мен - skype: josefinne или инфото от профила

- ChiLL_PiLL
- Драскач
така...и аз да се впиша
Аз съм Радостина,но от малка всички мои роднини и приятели ми казват Инче(то),Ина,Ине,Инс и всичките му други производни
обожавам си малкото кратко име,както и малкото пълно,но мразя да ми казват Ради...на 19 годинки съм,но утре мога да ви кажа,че съм на 50 или 246
просто годините са само някви си цифри все пак
зодия Телец съм,рожденна дата-11.05.;имам един по-голям брат. родом съм от бяла,русенско,но моят любим и близък до сърцето ми град е Габрово-там завърших Априловската гимназия и там са ми всичките приятели и всичко скъпо,с изключение на сем. ми
никога не мога точно да определя какви са ми интересите,защото са много разнородни и в различни области,но все пак
музика! - chill-out,acid jazz,trance,ambient,d'n'b,techno,hard techno,deep house-абе мноо разновидности
;alternative,punk,neometul;hip-hop,r'n'b,oldschool;jazz,класическа..музиката е част от мен
; рисуване(когато имам време),даже мислех да кандидатствам с тва,ама нещо се отказах;литература(напоследък езотерична най=вече) , анимация+комикси; плуване ,психология,философия,криминология и т.н.
обичам да общувам и да създавам нови приятелства,но понякога предпочитам да не говоря чак толкова ,а само да слушам и да се смея
обичам графитите,bmx,кецовете и по-оригинален стил на обличане
имам пиърсинг на долната устна,но мисля скоро да го махам.
мечтая да: пътувам много (по света,докато достигна до себе си),да посетя Тибет,да се занимавам с вътрешен дизайн и декорация
,да се науча да медитирам,да правя всекиго щастлив
да засиля оптимизма си
ще бъда първи курс ,книгоиздаване във ФЖМК и нямам търпение да почна
обичам да се събирам с много и различни хора,ходя по партита ,когато мога
,искам да ходя повече по концерти,ама уви..напоследък изучавам езотеричните материи и събирам доста впечатления и знания,които ми обясняват доста неща
иии когато пиша незнам кога да спра

Аз съм Радостина,но от малка всички мои роднини и приятели ми казват Инче(то),Ина,Ине,Инс и всичките му други производни
никога не мога точно да определя какви са ми интересите,защото са много разнородни и в различни области,но все пак
обичам да общувам и да създавам нови приятелства,но понякога предпочитам да не говоря чак толкова ,а само да слушам и да се смея
мечтая да: пътувам много (по света,докато достигна до себе си),да посетя Тибет,да се занимавам с вътрешен дизайн и декорация
ще бъда първи курс ,книгоиздаване във ФЖМК и нямам търпение да почна
обичам да се събирам с много и различни хора,ходя по партита ,когато мога
иии когато пиша незнам кога да спра
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)