П.С.: Браво на Мечо и Йовов - идеално включване. Всъщност то всички добре се справиха, макар че пак тръгнаха трудно...Явно е въпрос на психика - като се отпуснат и почват да играят.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Като каза Йовов, та се сетих, че коментарът на Василев при пропуска на Христо много ме издразни
Вярно, че положението беше отлично на пръв поглед, но защитникът на Словения доста попречи пък и вратарят успя да скъси ъгъла, така че и по-класен футболист можеше да пропусне. Все пак браво на Йовов, че подходи със самочувствие и продължи да играе с хъс и въображение
Българите направиха добър мач второто полувреме, видя се желание за игра. Дано и занапред бъде така. А сега ако Холандия и Румъния евентуално загубят точки, няма да е зле.
Е, то Пепито...коментатор....Като се развика на първия гол "Гоооол-гоооол-гол-гол-гол...." и ми разклати нервите. Не е проблемът във викането, ама при него супер изкуствено звучи. Друго си е Томислав като се развика
Едит: Това беше за поста на Циндил-Пиндил
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Победа и пак победа! Ние пеем само за победа!
Гордаааааа Стаааараааа планинаааа,
до неййй Дунаваааа синеййй!
Слънцееее, Тракияяя огряваааа,
над Пиринаааа пламенеййй...РОДИНО!!!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Един хубав мач на националния отбор. Първото полувреме не показахме играта, която се искаше. Може би и напрежението пречеше, но нямахме много разнообразни идеи. Втората част заиграхме, както всеки един от нас иска. Красиви атаки, многоходови комбинации. Държа да подчертая, че половината отбор беше левскари, дори по едно време си мислех, че игрят Левски - Словения. И всички левскари се представиха на страхотно ниво, като това важи в най-голяма степен за Мечо Телкийски. Играч на мача за мен беше Марто Петров. За разлика от първия мач, където 80 минути беше статист, тук игра цял мач с огромно желание и хъс и не случайно беше аплодиран постоянно от феновете. Добри думи могат да се кажат и за Янкович, въпреки че за мен той е една добра резерва. Не трябва след този чудесен мач нашите да се самозалъгват и да си мислят, че са направили кой знае какво. това може да им изиграе лоша шега с Холандия. Без да умаловажавам успеха днес, ще кажа, че Словения са един съвсем скромен и посредствен състав и не вярвам да вземат точки нито на Холандия, нито на Румъния. След днешните победи на съперниците ни се очертава най-важния мач в тези квалификации да е предстоящата среща с Холандия. При един евентуален успех, ние ставаме фаворити за класиране. Така че призовавам всички да подкрепим нашите на 2-ри октомври и да напълним до дупка стадион "Васил Левски". Хайде, Българи юнаци! И смело напред по пътя към евро 2008!
DobreFF написа:Сан Марино - Германия 0-13!! Култово! Само Сан Марино!
Струва ми се,че дори отборът на форума ще сгази този футболен гигант Сан Марино.
По канал 3,снимаха след мача Каубоя и Бо Ларсен с някакви жестове за пари,всички знаете какво си помисли екипа на Сашо Диков.
А по-чиста дузпа от нарушението срещу Мартин не съм виждал !!!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!