Евро 2008 - квалификации
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Изключително слаб български национален отбор.Никаква идея при изнасянето на топката - разчиташе се само на извеждащи и дълги пасове,които бяха обречени на неуспех.Никаква адекватна средна линия и крила.Вагнер и Ст.Ангелов играеха и като бекове и като крила.Да не говорим за неадекватните намеси на защитата при вторият гол за Румъния.А какъв отбор са Румъния?Замислете се че тоя отбор играе супер опростен и елементарен футбол!!!Когато не притежават топката те правят преса а когато я притежават разчитат главно на двете си крила(това показва колко са елементарни при положение,че нашите добри играчи бяха именно бековете).Никакви комбинации,хитри пасове или включване на някои защитник,които да ни объркат.Видя се,че като малко бъдат натиснати румънците се огъват,ама не върви това да се прави само между 82-рата и 84-тата минута.Стоичков има много хляб да изяде преди да постигне нещо с тези момчета.Те може да имат качества,но в момента като отбор не са нищо заслужаващо специално внимание,защото имам чувството,че националният треньор освен да ги надъхва не прави нищо друго за тях преди всеки един мач,а това определено не стига в съвременния футбол !
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ама Вие си помислихте,че съм сериозен,хаха.
Твърдо съм за Дани Боримиров и Велизар в националния..
Ицо си знае,аз го подкрепям.Дори само,защото внася колорит и авторитет. Друг щеше да се оплаква от контузията на Бербо и сие,щеше да мрънка за тежък мач и да сваля гащите пред румънската преса. Ицо,може и неопитен треньор да е,до себе си има Херо.Трябва да му вярваме.
Твърдо съм за Дани Боримиров и Велизар в националния..
Ицо си знае,аз го подкрепям.Дори само,защото внася колорит и авторитет. Друг щеше да се оплаква от контузията на Бербо и сие,щеше да мрънка за тежък мач и да сваля гащите пред румънската преса. Ицо,може и неопитен треньор да е,до себе си има Херо.Трябва да му вярваме.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: