Идват избори - в кой град се гласува?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Идват избори - в кой град се гласува?
Искам да попитам сега като сме студенти..много от нас са от провинцията, и като има избори в родния си град ли трябва да гласуват, или в софия ?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Специалон тази година(преди месец сигурно беше) казаха, че ще се постараят да се гласува и от мястото, където учат студентите, като за целта ще се попълва заявление или нещо такова. Т.е. вече ще може и от тук 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
100% ще може в София да се гласува:
http://capital.bg/show.php?storyid=280201
Друг е въпросът има ли за кой да се гласува...

http://capital.bg/show.php?storyid=280201
Друг е въпросът има ли за кой да се гласува...
Решението на ЦИК за гласуването на студентите по населеното място, където учат, ги улеснява, ако желаят да упражнят правото си на глас. Но определено не ми харесва това, че се прави отметка в студентската книжка, че си гласувал. Студентската книжка си има друго предназначение, а не да отразява разни други факти, извън процеса на обучение. Затова бих посъветвала тези, които искат да гласуват в София, а не в родния си град, да си вземат удостоверение от общината за гласуване в друго населено място по общия ред, за да се избегне нанасяне на печат в студентската им книжка.Представям си ситуация, при която студентът е на изпит, преподавателят вижда тази отметка в студентската му книжка и казва " Аааа, и за кого гласува за президент?".
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
А ако отвърне - и за кого трябваше?Lo_Ridah написа:ХАхахахах престаяш ли си - да ме пита някой изпитващ "ти за кого гласува?" Само ше му намигна и ше кажа "за когото трябва"-дали ше качи половин единичка ей така![]()
- явор
- Летописец Виртуоз
А дали ще може да си направя нова и нея да ми я подпечататVictoria написа:J`E`K`O написа: И на записването...колко старателно си я попълних, четливо, красиво, онези ми надраскаха набързо факултетния номерНе са ли чували за естетика!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си