За специалности, които имат подготвителни курсове, каквато е Арабистиката, разбрах че се отпускат общежития на СУ до 15. И въпроса ми е някой знае ли нещо повече и най-вече какви парички искат за тях?!
общежития за 1ва година арабистика
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- zuat
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
общежития за 1ва година арабистика
Ами не знаех как да формулирам темата по друг начин.
За специалности, които имат подготвителни курсове, каквато е Арабистиката, разбрах че се отпускат общежития на СУ до 15. И въпроса ми е някой знае ли нещо повече и най-вече какви парички искат за тях?!

..my heart still beats..
- No_Retreat
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ние с тебе май се познаваме.
Иван, от влака...преди изпита по математика.
Оная вечер сте се видяли с 2ма мои приятели в морската.
Иначе аз не знам как стои въпроса с общежитията, ама ти желая успех. Може да се виждаме из студентски град ако и аз успея да се вредя.
Иначе аз не знам как стои въпроса с общежитията, ама ти желая успех. Може да се виждаме из студентски град ако и аз успея да се вредя.
I got, too much soul, rhythm and blues
R&B ya see, all that's cool, but
hip-hop and rap yeah that's where my heart's at
http://www.myspace.com/no_retreat
R&B ya see, all that's cool, but
hip-hop and rap yeah that's where my heart's at
http://www.myspace.com/no_retreat
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: общежития за 1ва година арабистика
zlat написа:Ами не знаех как да формулирам темата по друг начин.
http://uni-campus.net/forum/
:-)
Здравей!
Предполагам, че става въпрос за времето докато ви тече курса ,преди да излезе класацията. Имате право на общежитие, отивате и ви настаняват където си изберете. Когато класдацията излезе, се местите в посочената стая и се настанявате официално. Но на какъв принцип се плаща преди официалното настаняване, не знам. Успех
Предполагам, че става въпрос за времето докато ви тече курса ,преди да излезе класацията. Имате право на общежитие, отивате и ви настаняват където си изберете. Когато класдацията излезе, се местите в посочената стая и се настанявате официално. Но на какъв принцип се плаща преди официалното настаняване, не знам. Успех
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Уф, аз имам някакъв спомен русата девойка от ФКНФ-то, да ми казва да проверявам на сайта на уни-кампус-а за разпределение ден-два преди началото на курса. Сега е два. Утре поне като е ден, се надявам да излезе нещо някъде. Щото см шматка и ако си нямам конкретна дестинация, ще спя в някое градинче. 
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.