Erazum
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Erazum
Здравейте:)Искам да получа по-подробна информация как става канддатстването по тази програма
Също така искам да знам размена само на територията на Европа ли е или в световен размер
Предварително благодаря 
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
http://uni-sofia.bg/resources/socrates/index.html
кандидатстването обикновено е март месец, и програмата е само за европа, доколкото ми е известно - с цел интегрирането и обмена на студенти най-вече от източна европа...
кандидатстването обикновено е март месец, и програмата е само за европа, доколкото ми е известно - с цел интегрирането и обмена на студенти най-вече от източна европа...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Този линк съм го чела вече над 3 пъти и нищо не ми става по-ясно от него!Явно единственото ми сасение е Минка Златева, кояо не обича да си проверява е-майла, или той вече отдавна не функционира!Ужасно!Никой не го е грижа за другия!Пълен хаос! 
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Само Европа, може да кандидатстваш и ако си задочно, не е проблем. Конкурсът се провежда в края на март.
Ако имаш още питанки, питай. Специално за ФЖМК мога да ти кажа, аз заминавам на есен по Сократ/Еразъм, живот и здраве.
Ако имаш още питанки, питай. Специално за ФЖМК мога да ти кажа, аз заминавам на есен по Сократ/Еразъм, живот и здраве.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Ronia
- В началото бе словото
Ей търговецо, верно ли заминаваш на есен! СУПЕР! Е похвали се коя държава ще има честта ти да я посетиш за половин семестър (за толкова ли ще си там?). И на мен ми се иска да се пробвам догодина така че и аз искам да те поразпитам 
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За един семестър ще е. Държавата - като видя, че НАИСТИНА заминавам, че напоследък много въпросителни взеха да се събират... Само ще кажа, че е на север и имаше голяма дилема там или в Полша. Не съжалявам за избора си, а Полша и Чехия ще ми останат мечта за друг път. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Втори. Може и задочно, но тая година май нямаше хора от задочното при нас.
Есе по темата за съответната държава на английски (френски, немски или испански за съответните държави), плюс събеседване пред 4-5 членна комисия, плюс тапия за владеене на езика - сертификат или диплома от ЕГ.
После - бон воайаж.
Есе по темата за съответната държава на английски (френски, немски или испански за съответните държави), плюс събеседване пред 4-5 членна комисия, плюс тапия за владеене на езика - сертификат или диплома от ЕГ.
После - бон воайаж.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тази година нямаше, поне не и във ФЖМК. Иначе не би трябвало да е непосилно трудно, все пак имаш равен шанс с останалите кандидати. Конкурс като конкурс...
В края на ноември
В края на ноември