ЦИЕК - Център за източни езици и култури
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- BeBsaNchO
- В началото бе словото
ЦИЕК - Център за източни езици и култури
Здравейте, имам желание да запиша опреснителен курс по английски или немски език, че вече почвам да ги забравям, в момента съм славянска филология. Някой знае ли как стоят нещата с центъра към СУ, какви са таксите, кога мога да се запиша.. въобще има ли такива курсове или информацията ми е грешна. Tn'x предварително .. 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми ИЧС си имат сайт- http://www.deo.uni-sofia.bg/ . Тук можеш да видиш каквото те интересува 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- liliotajp
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ДЕО - ИЧС
ммда, аз разгледах тази страничка. Възможностите, които предоставят много ми допаднаха.. даже мисля един 3-месечен курс там да поживея за спестяване на време и път.(4е аз съм от краен квартал, пооочти извън София
) Но не съм сигурна след като съм от София, мога ли да се възползвам от тези общежития, които предлагат там ?
"Има само 2 начина да се справиш с жените..., но никой не ги знае."
- liliotajp
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ДЕО - ИЧС
ИЗНАКНАХА ОЩЕ ВЪПРОСИ
Заинтересована съм от курсовете по чужди езици (полуинтензивни 150 часа) , които ДЕО - ИЧС предлага. Но учебната година в СУ започва на втори октомври и все още нямаме информация за времето на провеждане на лекциите, които ни предстоят, както и учебната програма, а началото на курсовете е 23, 25 септември. Затова не мога предварително да избера курс, който желая да запиша. Мога ли да запиша курс по чужд език по-късно от установените дати ?
Относно настаняване в общежитието:
Имам ли право да ползвам общежитие, което ДЕО - ИЧС предлага като услуга, при положение, че съм от София ?
Благодаря Ви предварително за информацията!
Лилия Василева
Заинтересована съм от курсовете по чужди езици (полуинтензивни 150 часа) , които ДЕО - ИЧС предлага. Но учебната година в СУ започва на втори октомври и все още нямаме информация за времето на провеждане на лекциите, които ни предстоят, както и учебната програма, а началото на курсовете е 23, 25 септември. Затова не мога предварително да избера курс, който желая да запиша. Мога ли да запиша курс по чужд език по-късно от установените дати ?
Относно настаняване в общежитието:
Имам ли право да ползвам общежитие, което ДЕО - ИЧС предлага като услуга, при положение, че съм от София ?
Благодаря Ви предварително за информацията!
Лилия Василева
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
какъв език искаш да запишеш?
по принцип няма проблем да не е на някоя от посочените дати. аз като ходих на руски, за който напливът не е от най-големите, но си има хора, просто изчакваха да се събере група, и така се оказа, че аз бях петия необходим човек и започнах веднага, но без предварително да ми се посочва и да гоня някаква дата... питай на място най-добре, в съответната катедра...
по принцип няма проблем да не е на някоя от посочените дати. аз като ходих на руски, за който напливът не е от най-големите, но си има хора, просто изчакваха да се събере група, и така се оказа, че аз бях петия необходим човек и започнах веднага, но без предварително да ми се посочва и да гоня някаква дата... питай на място най-добре, в съответната катедра...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ей, нощната стража, не се заяждай, прочетох само предния пост...Berserker написа:englisch und deutsch, то си пише....nrggirl написа:какъв език искаш да запишеш?......
тогава пък съвсем никакъв проблем няма, такива групи се формират постоянно...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- liliotajp
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ДЕО - ИЧС
Френски или испански, още се колебая..
а относно настаняването в общежитие: т.к. съм от София, мога ли да ползвам общежитие, което ДЕО-ИЧС предлага като услуга или нямам право ?
а относно настаняването в общежитие: т.к. съм от София, мога ли да ползвам общежитие, което ДЕО-ИЧС предлага като услуга или нямам право ?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- liliotajp
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
общежития
защото съм почти извън София, ще спестя време и път. А за тези, които не са от София, си подават молби в СУ за общежития и са не цени около 40лв. . В ДЕО-ИЧС за бълг. учащи (студенти и курсисти) - има за 100, 132 и 200лв. наем за стая с едно легло, 2