MZ4 написа:Това как да го разбираме,принципно ли мразиш мимичета с къса коса или мразиш определено момиче с къса коса?DobreFF написа:Много мразя момиче с къса коса!
А харесвате ли жени с къси коси?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
за хали бери си права, но шиниъд не знам дали е добър пример за женствеността точно
...
вие чак толкова коса ли имате предвид? че аз за къса смятам и коса до брадичката например, а тя не е толкова странно явление, поне според мен... отделно, че не всеки може да си позволи да пусне дълга коса до кръста...
вие чак толкова коса ли имате предвид? че аз за къса смятам и коса до брадичката например, а тя не е толкова странно явление, поне според мен... отделно, че не всеки може да си позволи да пусне дълга коса до кръста...
Последно промяна от nrggirl на 05 Сеп 2006, 17:19, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Красивата жена,просто е красива,не мисля,че дължината на коста определя женствеността(въпреки,че смятам за по-мъжествени мъже с дълги коси,което си е вид демагогия
)аз лично познавам много красиви жени,които почти нямат коса,но са повече от женствени(няма да прилагам снимки
)
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Joyride
- Пишеща машина
има момичета ,които са страшно красиви, женствени и безумно сексапилни с къси коси . свидетелка съм на приятелка, която беше с дълга коса и беше.. средностатистическо момиче. като се подстрига придоби коренно различно излъчване. зависи от много неща . била съм мнооооого години с къса и ми беше добре. 90% зависят от прическата. сега съм я оставила да расте, но предишните опити са неуспешни, защото ме дразни и тежи
но този път ще е дълга със сигурност..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:

Ей тази участваше в някакъв тийн сериал, който даваха преди време по БНТ. Там даже беше с по-къса коса и изглеждаше още по-секси
Абе въобще страшно харесвам момичета с къса (стига да им отива), защото изглеждат различно и лично на мен ми се набиват на очи
Дълги до задника изрусени коси хич не са ми кой знае колко интересни
Примерно Анджелина Джоли страшно ми харесва с тази визия:

Life is killing me...
Ей тая мацка ако си пусне дълга коса, ще стане егати парчето.KarmaPolice написа:
Ей тази участваше в някакъв тийн сериал, който даваха преди време по БНТ. Там даже беше с по-къса коса и изглеждаше още по-секси... а ако си я боядиса по-тъмна направо ще е... :green:
Абе въобще страшно харесвам момичета с къса (стига да им отива), защото изглеждат различно и лично на мен ми се набиват на очиНа мен лично много свежо ми изглежда.
Дълги до задника изрусени коси хич не са ми кой знае колко интересни![]()
Да живее отбора на Форум СУ