Индология - КСК 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Завърнах сее!!! Бях на село няколко дни...
Някакви новини относно настаняването!? 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
това е линк от форума на СБО http://uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=1130 от думите "Всички новоприети студенти от ФКНФ, които са в специалности, които имат уводен курс, който започва на 8-ми, 11-ти или 15-ти Септември, ще бъдат настанени 2-3 дни преди започването на курса, стига да са подали при записването си молба-декларация за настаняване на общежитие. (...)
За целта трябва да отидете до управлението на общежитията - Студентски град, бл. 42Б, ст.103, и да кажете: "Аз съм новоприет студент от ФКНФ и имам уводен курс от еди-коя си дата" - колегите по-нататък знаят какво да правят." си правя извода, че няма да има дори разпределяне по стаите за нас, а просто трябва да идем там и на място ще ни дадат стая.
Другата седмица по това време вече ще сме почнали!!! лелее малеее :Д
За целта трябва да отидете до управлението на общежитията - Студентски град, бл. 42Б, ст.103, и да кажете: "Аз съм новоприет студент от ФКНФ и имам уводен курс от еди-коя си дата" - колегите по-нататък знаят какво да правят." си правя извода, че няма да има дори разпределяне по стаите за нас, а просто трябва да идем там и на място ще ни дадат стая.
Другата седмица по това време вече ще сме почнали!!! лелее малеее :Д
If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- mimosata
- В началото бе словото
Помощ!!!
POMO6T!!!!!!
Nqkoi spomnq li si na izpita po angliiski dali sa mu davali da si pi6e po listovete s testa, ili edinstveno na answer sheet-a e bilo razre6eno?
Притеснявам се ужасно, понеже съм свикнала да правя тестовете вкъщи като си пиша и подречтавам, особено на рийдингите. Утре ако не ми дадат да си драскам, ще се видя в чудо!
Моля ви да ми отговорите спешно!
Мими
Nqkoi spomnq li si na izpita po angliiski dali sa mu davali da si pi6e po listovete s testa, ili edinstveno na answer sheet-a e bilo razre6eno?
Притеснявам се ужасно, понеже съм свикнала да правя тестовете вкъщи като си пиша и подречтавам, особено на рийдингите. Утре ако не ми дадат да си драскам, ще се видя в чудо!
Моля ви да ми отговорите спешно!
Мими
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
КУНДАЛИНИ
Въпрос, колеги и неколеги:
(Валя, слушай внимателно...)
Какво, за бога, е Кундалини (така получих превода)? Знаем, че е богиня-змия на нещо си. Трябва да е свързана по някакъв начин с огъня и гръбначния стълб... Трябва за превод на книга - СПЕШНО!
Благодаря предварително!
(Валя, слушай внимателно...)
Какво, за бога, е Кундалини (така получих превода)? Знаем, че е богиня-змия на нещо си. Трябва да е свързана по някакъв начин с огъня и гръбначния стълб... Трябва за превод на книга - СПЕШНО!
Благодаря предварително!
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: