общежития за 1ва година арабистика

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
zuat
В началото бе словото
Обратна връзка:

общежития за 1ва година арабистика

Мнение от zuat »

Ами не знаех как да формулирам темата по друг начин.
За специалности, които имат подготвителни курсове, каквато е Арабистиката, разбрах че се отпускат общежития на СУ до 15. И въпроса ми е някой знае ли нещо повече и най-вече какви парички искат за тях?!
:D
..my heart still beats..
Аватар
No_Retreat
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от No_Retreat »

Ние с тебе май се познаваме. :) Иван, от влака...преди изпита по математика. :oops: Оная вечер сте се видяли с 2ма мои приятели в морската. :)
Иначе аз не знам как стои въпроса с общежитията, ама ти желая успех. Може да се виждаме из студентски град ако и аз успея да се вредя.
I got, too much soul, rhythm and blues
R&B ya see, all that's cool, but
hip-hop and rap yeah that's where my heart's at

http://www.myspace.com/no_retreat
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: общежития за 1ва година арабистика

Мнение от peterdi »

zlat написа:Ами не знаех как да формулирам темата по друг начин.
За специалности, които имат подготвителни курсове, каквато е Арабистиката, разбрах че се отпускат общежития на СУ до 15. И въпроса ми е някой знае ли нещо повече и най-вече какви парички искат за тях?!
:D

http://uni-campus.net/forum/
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

:-)

Мнение от Xin »

Здравей!
Предполагам, че става въпрос за времето докато ви тече курса ,преди да излезе класацията. Имате право на общежитие, отивате и ви настаняват където си изберете. Когато класдацията излезе, се местите в посочената стая и се настанявате официално. Но на какъв принцип се плаща преди официалното настаняване, не знам. Успех :)
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Уф, аз имам някакъв спомен русата девойка от ФКНФ-то, да ми казва да проверявам на сайта на уни-кампус-а за разпределение ден-два преди началото на курса. Сега е два. Утре поне като е ден, се надявам да излезе нещо някъде. Щото см шматка и ако си нямам конкретна дестинация, ще спя в някое градинче. :laughing8:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”