Българска филология

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

И според мен нещата в СУ стоят по по-различен начин,не че съм учила там,но все пак...А тази година канидатите по литература са с около 200 повече от миналата,така че не знам какво да очаквам...
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

И все пак, някои хора от връзки с обществеността (редовно), не ходят кой знае колко често... Знам го от преподавател... Поне на мен така мис е чу :roll: И споко е деца, нека изчакаме класиранията, пък каквото Димов, Ботев или Славейков покаже :? Още малко остана... Пък и който иска да си научи предмета, дори ида е задочно, ще седне на дупце си и ще чете... При всеки е различно.
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

И аз това казвам - нещата са строго индивидуални!
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

Така си е.Elfer,Himera,вие бг филология на кое място сте писали като подреждахте желанията?Аз я писах на трето и после ми се караха... :roll:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

На мен ми се караха,че съм писала на второ място- философия :),а това е доста интелигентна специалност, но без перспективи... На първо ми е психология, на трето журналистика,после ПР, може би славянска и унгарска, задочно журнал и пр. ,после бълг. фил. редовно, руманска фил., после пак бълг. фил.,ама задочно... Нещо подобно ги писах. Аз до последният момент все ги променях... и сега не знам, квото ме приемат... Горните специалности са хубави :) ще се радвам, ако уча някоя от тях :)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Ами аз българската филология я писах на 5то място. Желанията ми са подредени по следния начин:
1. журналистика - редовно
2. връзки с обществеността - редовно
3. журналистика - задочно
4. връзки с обществеността - задочно
5. българска филология
6. славянска филология
7. психология
8. философия
А вие как сте си подредили желанията?! Ако не се сещате може да си погледнете в "персонална информация".
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Първоначално и аз мислех да ги пиша след редовно журнал. и ПР. ,задочното, ама ми беше толкова объркано.... Мали,сега гледам колко идиотско съм ги писала...
1. Психология
2. философия
3. журнал.
4. ПР
5. Славянска
6. Унгарска
7. Журнал. -З
8. ПР-З
9. книгоиздаване и чак на 10-то място ми е Българска филология... Не,че знам,защо мие това книгоиздаване,ама карай... Ама балът за книгоиздаването е по-висок от колкото задочните журнал. и ПР... Ой...
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

Аз сега като гледам не мога да се начудя къде съм бляла като съм ги попълвала тея специланости,писала съм
1.журналистика
2.бг филология
3.славянска
4.унгарска
5.философия
6.ПР
Не съм ги подредила по най-добрия въможен начин,ако сега ги подреждах,щеше да е по-различно :roll:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Споко е. Специалностите са хубави. Ако учиш първо българска филология, после ще следваш магистратура журналистика. Ми, каквото стане... Аааа, излезнаха резултатите от есето в УНСС ... Бррр
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”