Кой на какъв спорт ще се запише !

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор

какъв спорт ще запишете ?

аеробика, акробатичен рокендрол, каланетика, тае-бо
18
14%
айкидо, джудо
4
3%
академично гребане
1
1%
баскетбол, волейбол, футбол, хандбал
26
20%
бокс, кик-бокс
8
6%
джогинг, лека атлетика
7
6%
шах, фехтовка
11
9%
ски, туризъм
15
12%
едно друго .... което го няма написано
31
24%
аз пък няма да записвам спорт
6
5%

Общо гласове: 127

Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

FeverNew написа:Е какво, значи мога официално само един спорт да запиша, така ли?

Щото баси двоуменето (триумене) ще падне измежду тенис, ски и футбол.

Ей, по-дъртите студенти, дайте некви съвети няма ли начин за повече спортчета? :lol: :lol:
Може да си пишеш колкото си искаш спортове, но само по един ще имаш оценка
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Аз тази година си мислех да запиша футбол, защото не искат много присъствия, а и програмата ми ще е натоварена и няма да имам много свободно време, но ако преподавателят не ми позволи смятам да запиша аеробика или лека атлетика.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

FeverNew написа:Е какво, значи мога официално само един спорт да запиша, така ли?

Щото баси двоуменето (триумене) ще падне измежду тенис, ски и футбол.

Ей, по-дъртите студенти, дайте некви съвети няма ли начин за повече спортчета? :lol: :lol:
абе записваш се и ходиш на колкото искаш, даже някъде може и без записване :) после на края на семестъра отиваш с книжаката там дето си записан и имаш най-много присъствия, или където е най-свестен преподавателя, пишат ти подписче (или оценка, ако си ФМИ, само ние имаме оценки 1-ви семестър) и готово ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Rysef написа:
Vintersorg написа:
Има други спортове, в които е достатъчно да идеш 2-3 пъти и си готов...Помислете пак!
Я раздуй кои са ? 8)
[ПРОМЯНА НА МНЕНИЕТО]

Мерси!

Това значи ли, че от ЮФ не ти пишат оценка за спорта :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

оценката ти я пишат от катедрата по спорт, но от факултета зависи дали ще ти я зачетат (т.е. дали влиза във формирането на успеха). не знам кои факултети нямат спорт в програмата, но мисля че може да се води нещо като свободноизбираем ли, де да знам.. абе най-добре някой от твоя факултет да ти каже със сигурност ;)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Tripio написа:оценката ти я пишат от катедрата по спорт, но от факултета зависи дали ще ти я зачетат (т.е. дали влиза във формирането на успеха). не знам кои факултети нямат спорт в програмата, но мисля че може да се води нещо като свободноизбираем ли, де да знам.. абе най-добре някой от твоя факултет да ти каже със сигурност ;)
Мерси... а да те питам още нещо...

Разбрахме, че според теб туризмът е за най-мързеливите, а за не толкова студенолюбивите и пак мързеливи кое е :lol: :lol: :lol:

П.П. Започнах да се замислям за стрелбата с лък :roll:

Благодаря ти предварителон, за да не пълним темата с мнения без въпроси :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами зависи какво разбираш под мързелив - дали не искаш да се напрягаш, или не искаш да ходиш изобщо :) за първото - при нас на катеренето имаше един пич дето за цял семестър май се качи 2-3 пъти на стената.. а за малко посещаемост съм чувал че футбола е най-несериозен в това отношение, т.е. и 2 пъти да отидеш, пак ще ти пишат 6.. ама може и да зависи от преподавателя на когото попаднеш, има и злобари сигурно

за стрелбата с лък - дори не знам къде е базата :oops: нищо не съм чувал за тоя спорт

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Проблемът е с напрягането... иначе ще си ги посещавам (предполагам)
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

явор написа:Проблемът е с напрягането... иначе ще си ги посещавам (предполагам)
Едва ли ще бъде голямо :roll: ...всички спортове сигурно са да се отбие номера,защото по програма трябва да се спортува или нещо от рода...все пак няма да тръгнат да те правят олимпийски шампион,нали? :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

lorie написа:Аз тази година си мислех да запиша футбол, защото не искат много присъствия, а и програмата ми ще е натоварена и няма да имам много свободно време, но ако преподавателят не ми позволи смятам да запиша аеробика или лека атлетика.
Ъъъ, ти не си ли момиче? :shock:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

jantex написа:
явор написа:Проблемът е с напрягането... иначе ще си ги посещавам (предполагам)
Едва ли ще бъде голямо :roll: ...всички спортове сигурно са да се отбие номера,защото по програма трябва да се спортува или нещо от рода...все пак няма да тръгнат да те правят олимпийски шампион,нали? :wink:
мда, на повечето спортове не се изисква много, само посещаемост.. на леката атлетика знам че има някакви нормативи, ама за другите спортове не съм чувал да има някаква форма на изпит

Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

katiunki написа:
lorie написа:Аз тази година си мислех да запиша футбол, защото не искат много присъствия, а и програмата ми ще е натоварена и няма да имам много свободно време, но ако преподавателят не ми позволи смятам да запиша аеробика или лека атлетика.
Да, момиче съм. Но няма да имам много време за спортуване и затова предпочитам спорт, в който не ти искат много присъствия!
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

lorie написа:
katiunki написа:
Да, момиче съм. Но няма да имам много време за спортуване и затова предпочитам спорт, в който не ти искат много присъствия!
И когато ходиш, ще играеш с момчетата? :shock: Сори, че питам, ама исках и аз футбол да пиша, не за да се освободя, а за да играя, ама ме е страх, че ще ме отнесат. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Щом се налага мще играя с момчетата, но ще е максимум 2-3 пъти, колкото преподавателя да не каже: "Не си идвала нито веднъж, не мога да ти заверя".
Но малко се притеснявам някой да не ме контузи, защото футбола е малко груба игра.
Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Мнение от Lo_Ridah »

Аз се замислям за тая стрелба с лък,ама отнийде ни видя инфо за нея...Иначе звучи готино да стрелям по нещо :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”