аз не помня да съм писал тук.. нейм'с Александър (Сашо), ама в писмен вид отговарям главно на Трипио

на 19 съм, ноември месец чуквам 20-така, стрелец съм (много станахме!), роден съм в Киев (Украйна) щото мама е оттам, имам сини очи и руса коса, сега е доста по-дълга отколкото на снимката на аватара. уча Компютърни Науки, сега ще съм 2-ри курс, иначе живея в София и съм завършил СМГ. имам брат на 11 години, нямам домашни любимци ама адски много обичам животни, особено кучета, особено големи и рошави

обичам да спортувам, макар и никога да не съм се занимавал сериозно с някакъв спорт, иначе играя футбол, карам кънки на лед, ходя от време на време на спортно катерене (залата в Ректората), карам колело откак се помня - МТБ, главно оффроад и малко даунхил (екстремни спускания). също така играя много компютърни игри, като малко дете съм

имам приятелка, с която сме заедно от почти година. слушам тежка музика, от сорта на Arch Enemy, Slayer, Pantera, Slipknotи т.н. много съм комуникативен (понякога до писване), имам адски много познати и сравнително много истински приятели. обичам да пия алкохол, макар че напоследък съм само на бира, пуша по малко в компания (преди бях върл пушач), не употребявам наркотици, но съм пушил трева едно време в даскало

говоря мн добре 2 чужди езика - руски и английски. в момента не работя но имам планове да променя тва в близко бъдеще
ъ.. телефон няма да давам, контактите са ми под поста, който иска може да пише на ICQ щото най-често е включено. айде поздрави!