И препоръчвам на всички, които не са от София да си вземат само зимните дрехи, че да не се налага само пет човека да караме лекции.
Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Модератор: Boromir
Хайде и аз да се запиша. Тези дни ме хвана летния грип и стоях по-малко на компютъра, но то с тази температура нямаше как да се вдигна от леглото, така че да се пазите.
И препоръчвам на всички, които не са от София да си вземат само зимните дрехи, че да не се налага само пет човека да караме лекции.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Сега се сетих и да питам дали има изнесена някъде информация за хората, които ще ни преподават.
Едва ли за нашата специалност все още ще има де, но все пак...
П.П: Я кажете кой с коя оценка влезе. От предварителния или редовния.
Аз съм с тази от предварителния, защото на редовния (не мога да си го обясня) имам 4.00.
Едва ли за нашата специалност все още ще има де, но все пак...
П.П: Я кажете кой с коя оценка влезе. От предварителния или редовния.
Аз съм с тази от предварителния, защото на редовния (не мога да си го обясня) имам 4.00.

- Elektra
- Живее, за да пише
Тогава да кажа на майка ми да се успокои,защото ще има кой да ме наглеждаFOX написа:В мое лице ще имате добър татко, защото и в Ямбол живея сам, така че все давам такива съвети. (като на майките и бащите)Elektra написа:Иначе за зимните дрехи-определено си прав и майка ми това казва![]()
Може да вървя бавно, но никога назад!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Всички софиянци ще се грижим за вас, дето ще сте на общежитие тука.
Обещаваме! А щом и Иво има опит - идеално! 
А относно преподавателите - Алекс го каза, то специалността ни я няма, камо ли преподавателите.
Аз нямам търпение да си взема програмата, да видя аджаба какво ще учим. То там преподавтелите май не ги пише. 
А относно преподавателите - Алекс го каза, то специалността ни я няма, камо ли преподавателите.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Е, аз съм привърженик на лисиците, така че зайо да се пази да не го изям.Elektra написа:Това е Зайо-Завоевателят!Иска да превземе света и аз му помагамFOX написа:Алекс, какъв е този заек в подписа ти ?
Дава ми добро възнаграждение
![]()

Хора, вече е време да се местим в в раздел студенти. Вижте това съобщение. Сега ще направя тема там, надявам се никой да не се сърди. Алекс, сложи списъкът с празниците, че да ни е на първа страница. 
Темата: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 962#134962
alhimikat
Здравейте уважаеми колеги,
Хубаво би било тези от Вас, които вече са студенти в СУ (или другаде), да започнат да пускат теми според различните раздели, които съдържа форума.
Бихме желали в раздел КСК да се срещат теми, които касаят само кандидат-студенти. Не заради друго, а за по-лесна ориентация.
Скоро голяма част от темите ще бъдат изтрити (които са без съдържание) или преместени в архив КСК (които съдържат полезна информация).
Имаше предложение раздел КСК да се затвори за няколко месеца, но едва ли ще се стигне до там.
Приятно прекарване на онлайн територията на СУ!
Темата: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 962#134962
alhimikat
Здравейте уважаеми колеги,
Хубаво би било тези от Вас, които вече са студенти в СУ (или другаде), да започнат да пускат теми според различните раздели, които съдържа форума.
Бихме желали в раздел КСК да се срещат теми, които касаят само кандидат-студенти. Не заради друго, а за по-лесна ориентация.
Скоро голяма част от темите ще бъдат изтрити (които са без съдържание) или преместени в архив КСК (които съдържат полезна информация).
Имаше предложение раздел КСК да се затвори за няколко месеца, но едва ли ще се стигне до там.
Приятно прекарване на онлайн територията на СУ!