За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Бе аз искам плуване, но едва ли условията ще са приемли ,тъй че почнах да се замислям...
Иначе много искам скуош, ама не знам дали го има...в старото даскало имаше и беше много яко...
Отделно пък от опит знам ,че щом са някви модули към образователната система е по-добре да се запише нещо което да не ти пречи...като футбол или баскет например...
А и да питам само един спорт ли се записва,защото бях останал с впечатлението ,че в справочника пише по два???
А и стрелбата с лък нещо ме блазни...
Тъй че явно на место ще се преценя
Иначе много искам скуош, ама не знам дали го има...в старото даскало имаше и беше много яко...
Отделно пък от опит знам ,че щом са някви модули към образователната система е по-добре да се запише нещо което да не ти пречи...като футбол или баскет например...
А и да питам само един спорт ли се записва,защото бях останал с впечатлението ,че в справочника пише по два???
А и стрелбата с лък нещо ме блазни...
Тъй че явно на место ще се преценя
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- явор
- Летописец Виртуоз
Абе аз се колебая между това, туризъм, лък и може би шах(защото и да съм слаб пак трябва да ми пишат 6 за присъствията само)Ice_Spirit написа:Спортни танци,колега
Ама друго си е да имаш някой от групата, с когото да ходиш на спорт, така че ме блазниш ся
П.П. О-о-о има и навит за стрелбата
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- явор
- Летописец Виртуоз
Сериозно ли ще е проблем
Уф, да ***... к`во ше прая ся.
П.П. Туризмът почнах да се разубеждавам, защото в студа те карат да ходиш по калчищата в планината, а аз нямам дрехи за цапане и обичам морето и лятото

Уф, да ***... к`во ше прая ся.
П.П. Туризмът почнах да се разубеждавам, защото в студа те карат да ходиш по калчищата в планината, а аз нямам дрехи за цапане и обичам морето и лятото
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър