Въпрос за геологията

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
kristina_p
В началото бе словото

Въпрос за геологията

Мнение от kristina_p »

Здравейте, уча в Химическия и имам огромно желание да прекъсна. Ще ви попитам две неща, тъй като тези, които учат там знаят, че за да слезеш да попиташ нещо в канцеларията изяждаш яко викове, просто защото въпросната жена явно е лишена от много секс, но не това е темата на поста ми.
Искам да прекъсна понеже имам много невзети изпити и явно не точно това е което искам да уча. Имам ли възможност според вас да се прехвърля Геология в определения факултет тъй като така или иначе съм студент на Софийския или трябва да кандидатствам отново следващата година за геология?
И ако кандидатствам там, по кое държа изпит? Видях, че има география, химия, биология и математика. Тук въпроса ми е, дали мога да карам само изпитите по химия примерно, без тези по другите три дисциплини?
Супер много ще съм ви благодарна ако ме просветите!
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

За преместването не мога да отговоря. Трябва да питаш на място. За балообразуването. Това, което разбирам е, че трябва да си държал изпит или по биология, или по математика, или по химия I или II, или география:)
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

тая в ГГФ е доста сладка женица и мисля че няма да ти се развика
най добре отиди да провериш кабинета се намира на 3етаж в ляво от стълбите(ректората)
Изображение
kristina_p
В началото бе словото

Мнение от kristina_p »

neycheva87, точно това и аз разбрах, което е супер.
Това звучи добре:)
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

kristina_p написа:neycheva87, точно това и аз разбрах, което е супер.
Това звучи добре:)
Хехе супер;) Успех с кандидатстването за там:)
Who ever said I needed you! Lied!
kristina_p
В началото бе словото

Мнение от kristina_p »

Мерси, но това ще е другата година, тъй като вече изпуснах. Как е там, някой да каже нещо. Според мен е интересно това, което се учи там?
Аватар
Ivka1327
В началото бе словото

Мнение от Ivka1327 »

Бих искла някой, който учи геология да ми помогне-имате една супер яка преподавателка,която ми беше квестор на изпитите(съвпадение-на предварителния и на истинския),която се държа по възможно най-перфектния начин с нас и супер много ни успокои....искам да я намеря и да я почерпя,защото аз попринцип се спичам на изпити,а тя ни предразположи....една слабичка е,с черна коса,отгоре й е по-къса косата,а назад по-дълга,ходи спортно облечена...бе ако се сещате,кажете ми как се казва.Мерси
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”