отзиви за различните спортове - от първа ръка
Модератори: ники, Methuselah
интересно, женски футбол в бг ,пък и в плв ;о тренирала ли си
а бтв за немския кви са тия изказвания-"най'лесния" език и всичко в 1а табличка ;о на мен всякак ми звучи не-добре,неблагозвучно и тн ,макар че съм учил немски няколко години
а бтв за немския кви са тия изказвания-"най'лесния" език и всичко в 1а табличка ;о на мен всякак ми звучи не-добре,неблагозвучно и тн ,макар че съм учил немски няколко години
"... the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved ..."
"I saw that my life was a vast glowing empty page and I could do anything I wanted."
"The silence was an intense roar."
"I saw that my life was a vast glowing empty page and I could do anything I wanted."
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Аве учил си ти,лапаше мухите като всичкиmongooo написа:интересно, женски футбол в бг ,пък и в плв ;о тренирала ли си
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
учих го ва(до 11кл,в 12...) пък и даскалката мн не ме аресваше(нямаше вяра в май ъбилитийз)
иначе сънбрийз ,дано сполучиш
иначе сънбрийз ,дано сполучиш
"... the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved ..."
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- явор
- Летописец Виртуоз
Е дося разправяха по-други неща... явно зависи от водача всичко.Циндил-Пиндил написа:Запишете туризъм. Четири присъствия и работата е уредена
А я някой да ми разкаже с танците изискванията високи ли са, колко често се ходи и само пе***и(от мъжкия пол) ли ходят или...?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си