Социални дейности?:)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
33
В началото бе словото

Мнение от 33 »

правилно ти е казал колегата, че на втори ще си разберете групите от курсовия, иначе потоци няма, броят на хората е като за един поток
А пък за това, какво се учи първи курс, може да се погледне в учебния план на специалността, като влезеш от началната страница на университета във факултета
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Благодаря за приветствията! Вече нямам търпение да се запозная с бъдещите си колеги :)!
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Времето наближава плюшено мече,и то бързо..
Я кажи нещо повече за тебе,от къде си и тн.
Засега сме само ние четиримата,защото tiha_chest няма да е с нас редовно(което не означава че няма да се видиме,аз си чакам студената вода :!: ) :lol:
Да проклинаш че розата има бодли

или да се радваш че бодлите имат роза?
33
В началото бе словото

Мнение от 33 »

кои са четиримата?
Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

33, четиримата са : Jolly, fotone, Cornyman и pliu6eno_me4e :flower: Аз съм петата, но съм под прикритие, защото съм задочно 8) Е то май след студената вода с fotone вече няма да съм под прикритие де :D fotone, ние си се бъзикаме, но може наистина като дойда в София за очните да се видим на кафе (въпреки че аз кафе не пия де, но това е подробност :roll: :D ) Ти веднъж написа, че и на теб това кандидатстване не ти е за първа година, следователно кой набор си :?: Аз съм родена 1986г :P Може да се окаже, че имаме още общи неща, освен виното, цигарите и мъжете :D А други наборници мои има ли :?: :D
Не следвай път! Върви, където няма път и остави следа!
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

tiha_chest да наистина може да се видиме :) то и аз не пия кафе,но все ще измислиме нещо... 8) Ако искаш ми пиши на емайла(adolf_coh@abv.bg) да се разбереме,понеже гледам че очните започват съвсем скоро. А относно набора съм с около 2 год. по-голям от тебе.Аз забравих да спомена че първото ми кандидатстване беше успешно и учих малко в СУ(Биология&Химия)след което се отказах(там имаше математика :shock:)

Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Ъмм, нещо повече за мен... От Пловдив съм, на 19 години, говоря немски и английски свободно, а разбирам руски (но съм забравила думи и не мога да говоря много-много). Много обичам да танцувам салса, а избрах социалните дейности, защото съм работила 4 години като доброволка в Младежкия Червен кръст :). Това е, кето се сещам за мен, ако имате някакви конкретни въпроси, ще се радвам да отговоря.
П.П. И пропуснах да кажа, че се казвам Надя
:)
Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

Ето кой ще ме научи да танцувам салса :blob3: :lol: fotone, като дойда в СОфия за очните ще се разберем кога да се видим 8) А нали си гледал, че те почват съвсем рано, та....знаеш ли колко рано по-точно е това, защото аз все още не знам кога започвам :?: :!: :roll: Между другото някой знае ли къде се изгуби Jolly :?: :( Явно вече не иска да си общува с бъдещите си колеги и съвсем ни забрави :roll: :(
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Хубаво представяне Надя,трябва и другите колеги да се поучат :wink:
Това за БЧК е много интересно,по едно време и аз се бях замислил да се запиша,но си останах само с мисленето :oops: А за салсата и аз съм кандидат :P

@tiha_chest виж тази страница :arrow: http://www.uni-sofia.bg/calendar+bg/index+bg.html това е календара на СУ и според него очните са от 7 до 30 септември.Така че предполагам си на 7-ми?
А Джоли нещо се прави на заета май :D

Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

Хей,не е хубвао да коментирате някой в негово отсъствие :twisted: Само вчера ме нямаше,а вие още малко ще се разплачете :D :D :D хахахаха!обещавам,че ще се старая да пиша по-често...от утре :lol:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!
Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

Заспахте, колеги :D Лесна е вашата...започвате едва на 2 октомври, а аз бедната пристигам в петък :roll: И ще трябва да ставам в 6 часа :cry: Леле, колегиии...какво ни чака :idea: fotone, като видя как са ми лекциите ще ти пиша да се видим 8)
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Какво говориш,6 часа :shock: Ще ставам в толкова само ако има парична награда :lol:
А останалите пишете нещо,че ще се караме :argue:

Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

fotone, нали трябва да не изпускам лекциите, как да не стана в 6 :roll: :)Аз утре пристигам най-сетне, така че скоро може да не пиша, но останалите....Колеги, събудете се малко де :D
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cornyman »

tiha_chest написа:Да разбирам ли, че ако бях 130 кг нямаше да си лафите повече с мене :?: :evil: Ах, това мъжко раболепно мислене....някой ден и света може да погуби :roll: :) Cornyman, то 50 (аз съм 49 де, ама подробност) може да е сносна цифра, но аз пак мога да изглеждам така, сякаш съм 130 :lol: А що се отнася до пиенето....аз и по принцип не пия много и всичко - само бяло вино, а през зимата и малко червено :D Само не ми се смейте :roll: Аз съм от типа :arrow: Не пие!, Не пуши! и По мъже не ходи! :oops: :D
Начи ше си паснем!Ех,че се ожених ама... :D
Винаги бъди себе си!
VIKI_^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от VIKI_^ »

Zdraveite,kolegii!!!!Vijdam,4e ve4e malko ste se posabrali...bi mi bilo mnogo priqtno da se zapoznaem,vse pak shte reshavame zaedno socialnite problemi na obshtestvoto....xiixixii :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”