Вижте този блог за президентските избори, мн готин
Аз лично ще гласувам за Беронов. Смятам, че е културен, интелигентен и с много добър професионален опит.
А и как може президентът ни да е Агент Гоце???!!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Браво бе! Значи всички много се вълноваме кой каква заплата взема, къде живее, кои са майка му и баща му, но това, че е бил агент няма никакво значение, така ли излиза? Евала.Паган написа:Стига с тея агенти, ве!![]()
Никой не го интересувава кой е аген Минчо или агент Панчо!
Интересува ни само бъдещото развитие на държавата.
Забравете ДС, СС и т.н. и т.н.
Твоят е беден, защото аз успявам да използвам българският език вOmeRga написа:Умно. Искаш да кажеш, че ти никога не ползваш латински думи?? или други чуждици?![]()
![]()
![]()
Речникът ти трябва да е много беден
ДС ще има да ги догонва тея службиJoker написа:Е, вие пък взехте, че се скарахте! Всичко е важно, но само донякъде. Ако не е важно ДС, значи не трябва да е важно и КГБ, и ЦРУ, и Гестапо!?
Беронов наистина е достоен човек, но няма да гласувам за него, понеже не смятам, че е подходящ за поста Президент. Може би наистина няма гласувам именно заради възрастта му, което е донякъде глупаво...OmeRga написа:Аз лично ще гласувам за Беронов. Смятам, че е културен, интелигентен и с много добър професионален опит.
А да те питам - кой дава мандата на правителството и кой определя например кой да е премиер на служебно правителство? Със сигурност не е бай Миле от автобус 280....OmeRga написа:Той е коректив, но не управлява и няма особена власт.

това че не харесвам Първанов и че не намирам да е направил нещо особено значимо през мандата си, за да го величаят, е едно на ръка. това, че опозицията се изложи със своята кандидатура и не излъчи кандидат, способен да спечели изборите е второ, и точно това в случая е глупавото - че вместо да са опозиция, те гарантират втория мандат на Първанов...OmeRga написа:Е, на базата на какво именно, той ви се струва добър президент?