Аз пък чух по новините за някакви си 400 момичета от Турция, които щели да се запишат да учат в медицински училища в България, АКО ИМ ПОЗВОЛЯТ ДА НОСЯТ ЗАБРАДКИ!!!!
Изкефи ме обаче министърът на здравеопазването, който каза, че като министър не може да позволи да се поставят условия на българските висши училища и е абсурдно да се съгласи на такова нещо.
Поразпитайте или се замислете - в самата Турция дали ходят със забрадки във висшите учебни заведения? Или това не е отново поредният опит да се наруши етническият мир в България и да се провокира общественото мнение по идиотски въпроси, които дори не би трябвало да се обсъждат!
Аз ако съм вярващ християнин, ще си нося кръста на гърдите и пред Ректора ако искам, а забрадките да си ги наврат отзад всички нещастници, дето се опитват да сеят смут в и без това смутената ни държава!
В България преди 1944 г. е имало и часове по вероучение, от които след 45 години атеистичен социализъм не е останало и помен. Уж се водим православна държава бе! Баааааси....гърците позволяват ли да им щъкат из университетите подивели туркини с шибаните си фереджета?!
Я се осъзнайте! Имам немалко колеги, които учат в моята специалност и са турци. По нищо не можеш да разбереш, че са такива! Интелигентни, образовани, възпитани и най-вече свободомислещи хора! Никакви забрадки или фесове - хората се европейци!
В кой век ни връщат тия бе!!! Баси, ако бях Дънкан Маклауд...