http://fjmk.atspace.com/bakprog.html
Много съм добра, помняяяяя...
За 1 и 2 курс съответстват, гарантирам, дори мога да ви кажа приблизителната програма, да видим дали ще съм познала.
Понеделник около обед и ранния следобед: Български и стилистика
Вторник:ИБЖ, след това социология (и слава Богу)
Сряда (по някое време сутринта): чуждестранна журналистика
Четвъртък: упражнения по социология, социална психология
Петък: медийно право
ТЖМ и информационните не ги помня кога бяха, това показва и колко съм ходила на тях

Ама нали е минало свършено...
Страшният ви изпит първият семестър е медийно право, при нас имаше полуприпаднали, полунапикани от ужас и т.н.т. С право, да ви кажа честно, страховит си е, най-вече защото не знаеш какво да учиш. Хубавото е, че имаш шанс да се освободиш от него, ама трябва да си седнеш на д-то и да си напишеш двете курсови работи през семестъра, а не като мене.
Другият изпит, за който се носят легенди, е този по социология (още повече, че е първият за цялото ви следване). Аз там нищо няма да кажа, понеже изобщо не го усетих като изпит, а по-скоро като едно от най-яките изживявания като студент до момента. Но - разни хора, разни идеали. Ако сте чели по-ранните теми за журналистика и тази за любимите преподаватели, ще видите, че доц. Кирилов е сред най-обичаните (и същевременно най-мразени) преподаватели във ФЖМК. Отново няма да ви убеждавам в нищо, вие ще се убедите сами.
Ако ви трябва нещо друго, питайте, че така са само общи приказки.