Скандинавистика.Бал.

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

Май няма как да се видим преди началото на курса, като гледам това географско разнообразие
Е, аз живея в София, така че можем да се видим :)
Аватар
Малката Ида
В началото бе словото

Мнение от Малката Ида »

Хайде отново да ни живне темата! :) Аз наистина много бих искала да си организираме някаква предварителна среща на колектива, пък била тя и два-три дни преди откриването на учебната година. Ще е хубаво, ако на 2ри (ако откриването е тогава) не сме си вече съвсем непознати, нали :) ? Аз лично ще идвам в София за кратко, когато излезе класацията за общежитията, и после - вече за окончателното настаняване. Предполагам, че това важи за всички колеги, които не са от София ...Предлагам да се срещнем в някой от последните дни на септември, когато се очаква вече всички да сме в София. Много съм ентусиазирана да пратя лс на всеки първокурсник скандинавист след известно време, защото все пак е трудно да се определи удобна на всички дата още от сега. Чакам въпросния ден с нетърпение :wink:
Последно промяна от Малката Ида на 31 Авг 2006, 18:15, променено общо 1 път.
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Малката Ида, кажи кога ще идваш насам. Това важи и за всички останали колеги: сигнализирайте, когато сте наблизо! Веднага пускам всичките си налични пипала, за да организирам среща. Дерзайте!
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

М класиранията за общежитие излизат на 15.09 => предполагам че всички, които не са от София ще пътуват натам след или на тази дата :)
стрийм
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

На 15.09 ще ме намерите проснат на някоя пейка в парка Заимов. И едва ли ше съм много адекватен. Първи учебен ден на бившето даскало е все пак :)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

mecho написа:На 15.09 ще ме намерите проснат на някоя пейка в парка Заимов. И едва ли ше съм много адекватен. Първи учебен ден на бившето даскало е все пак :)
Твърде си прав :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Малката Ида
В началото бе словото

Мнение от Малката Ида »

Е, да, 15.09 е малко раничко за тръгване още...Аз също възнамерявам да преживея още един първи учебен ден в училище :D Ами още не знам кога ще пътувам, сигурно на 16ти или 17ти, но тези дни не са много подходящи за срещата, защото вероятно всеки смята да дойде по различно време и да остане за съвсем кратко. Поне при мен е така...Когато разбера кога ще мога да пътувам, ще го оповестя и ще пробваме да се срещнем все пак :roll: mecho, на теб разчитаме да определиш мястото, че най-добре познаваш София ;)
alena
В началото бе словото

Мнение от alena »

Аз лично класации и общежития не чакам,но на 23 пристигам за един концерт и в София си оставам.Поне за известно време.Та на линия съм :D
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

Браво, браво! Не се познаваме още, а сме вече толкова задружни. Това ми харесва. :D Каквото и място да изберете, аз съм на линия.
Между другото, много поздрави на всички бъдещи колеги от Созопол 8)
alena
В началото бе словото

Мнение от alena »

Ами само 15 сме,за къде да не сме задружни :lol: Аз вече установих контакти със скандинависти,но само от 3-4 курс.То не е и трудно де,като се замислиш ще сме 60 човека изобщо в университета...Звучи си задушевно :wink:
Аватар
Малката Ида
В началото бе словото

Мнение от Малката Ида »

Ами дано наистина да сме такива! Аз наскоро говорих с едно момиче, което учи Японистика, и тя ми каза, че с нейните колеги рядко и трудно се събирали извън лекции - а те са даже по-малко от нас :( Та само от нас зависи дали ще сме задружни...
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Разбира се, че трябва да сме задружни! :D Следването едва ли ще е леко, така че ще е добре да се подкрепяме.
Може да сме малко, но не сме сами (за мен има сериозни съмнения, че самият не съм сам, но Гласовете ми казаха да не се тревожа)! А догодина, живот и здраве, и със шведските курортист(к)и (които повечето не са от Швеция, но аз ще им дам някои насоки в езика) ще...станем задружни. Ех, какви...лингвистични семинари ни чакат!

ps-Вторият абзац съдържа малка част от дневната ми порция глупости (и затова се въздържам от по-нататъшни "разсъждения", че ще взема да ви изплаша от сега)
ps2-Ама много обичам скобките, кавичките и многоточията...
ps3-ПС-тата също :)
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

Аз лично класации и общежития не чакам,но на 23 пристигам за един концерт и в София си оставам.
Алена, и ти ли ще ходиш на Чамбао? :)
alena
В началото бе словото

Мнение от alena »

ДА :D И това твоето " и ти ли" ми прозвуча много обнадеждаващо!
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

:) Да. За съжаление не успях да отида на Симпли ред, защото по това време бях в Созопол. Но иначе не пропускам хубав концерт или парти :)
Може да се срещнем преди или след. Какво ще кажеш?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”