Всеки за себе си

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

Berserker написа:мноу се хилиш, което е ОК, (като какаАдмин!!! :D )
уелкъм то нашия скромен форум

Ами малко само много се хиля :) ама то е за здраве,а пък с бръчките ще се занимавам по-късно:)
mecho.....нямам думи за....абе нямам думи,само ще кажа,че ако пишеш в стила,в който говориш(в случая пак пишеш :P )....ами май ще ти стана фенка....мммм че хубава думааа :P
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Аз съм Александра/Ал,Алекс,Сандра или както ви харесва-има достатъчно съкращения на името ми :wink: /.Водя се,че живея в Пловдив,ама то невинаги е вярно...
На 18 години съм,все още,ама не бързам да остарявам/така и така не помъдрявам :( /.
Зодия Стрелец съм.Много съм упорита и съм голям инат.
Имам брат,сестра и още един домашен любимец-куче.
От октомври месец съм студентка първа година,специалност Минало и съвремие на Югоизточна Европа.
Обичам шоколад и всякакви други сладки неща.Обичам да се смея.
Айде стига толкова. :wink:
Може да вървя бавно, но никога назад!
fidenter
В началото бе словото

Мнение от fidenter »

Аз съм на 27 и отдавна вече не уча. Абе, изучих се и не ми се занимава повече. Напоследък ме е обхванала тотална апатия, както се пееше в една песен - нищо не ме вдъхновява. Липсват ми контакти с качествени хора. Такива, дето те побъркват от шоу. А то какво - ходя на работа, там тъпота. Вкъщи - еднообразие. Дори книги вече нямам желание да чета. Телевизия почти не гледам. Да продължавам ли още?
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Дойде и моя ред...

Пешо съм, обикновено така ми и викат. Иначе си падам по ходене пеша - особено по разни баири, бивш катерач стил "соло" (не знам това дали говори нещо). Слушам почти всякаква музика освен чалга, но и нея слушам, като се напия (то по купони друго много не се и пуска).
Иначе си живея в София, ама не ми харесва - не е за мен тоя тип град. Предпочитам по-малките градове.
Уча в ГГФ, сега става четвърта година.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

Казвам се Паолина (Поли)
от Габрово съм (и много си харесвам родното място 8) )
Завърших най-старото училище в България (т.е. Априловска гимназия)
Сега ще бъда първи курс в най-стария университет 8) :arrow: немска филология
На 18 съм, с тенденция да остана на толкова следващата половин година :lol:
Имам сестричка на 5 месеца, мн я обичам :love5:
От половин година съм страшно влюбена и щастлива :love3:
накратко е това... :roll: (май не казах нищо ново за себе си :lol: :lol: )
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

Здравейте на всички! Аз се казвам Славена. По принцип съм от Поморие, но завърших АЕГ в Бургас(страхотно училище, страхотен випуск бяхме!!!!!) и толкова се привързах към този град, че ми е като втори роден! 18години, ок. 172см, ок. 50кг, черна коса(за момента), сини очи и пиърсинг на носа, който много си обичам!!! Зодия Стрелец, което ще рече-доста общителна, но неразумно откровена. Рисувам страшно много, известно време дори се подготвях да се занимавам професионално с това, но академичното образование нещо не ме влечеше и се отказах. Музикалните ми предпочитания не са точно установени но през последните 2-3 години предпочитам да слушам Ню Уейв (направо ОБОЖАВАМ Депеш Мод) и ретро, но харесвам и по-твърдата музика, както и електронната-най-вече транс.
Иначе- ще уча Английска филология. Записах се с голям мерак за тази специалност и се надявам ентусиазмът ми да не се изпари без време. Учила съм малко френски и много искам да продължа да го уча и в СУ, защото съм влюбена в този език.
Най-характерното за мен е,че съм голямо шило, не мога да стоя на едно място и се депресирам, ако не съм постоянно в движение и все ме влече да пътувам...затова в София смятам да запиша няколко спорта(макар че не съм кои знае каква спортна натура),вкл. йога :roll: .....и имам намерение да си намеря скоро някаква работа, за да си поема част от издръжката-засега съм се уредила да гледам по няколко часа едно сладко бебче в София и се надявам да се справя!....
Е, мисля че това е повече от достатъчно! :wink: :lol:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

peterdi написа: Иначе си падам по ходене пеша
Айде пеша от Бургас до София :D
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

казвам се Галя от софия съм на 21 задия рак
за домашни любимци имам брат и куче (което скоро става на 1 год. и ще и правя голям рожден ден)
ще уча туризъм сега съм приета.. имам една година изкарана в унсс.
обичам да пътувам и съм била в близо 20 държави до момента.
на диско рядко ходя обичам домашните купончета с избрани хора и много пиене.
ако искате още нещо да знаете питайте че нещо сега не се сещам за друго :D
Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Аз се казвам Сияна ,на 24,Истинска Лъвица :wink: Висока 177 см...пъстри о4и...
4ти курс /от октомври 5ти /МО заедно с колегата Берс :) Говори английски,немски и малко /засега/ шведски.Оби4а футбола,бирата,хубавото отлежало вино,ку4атата хъски и домашния любимец-котка..тигрова-европейска ..
Оби4а да излиза с приятели,да ходи на кино,на пътува...Отскоро влюбена в Прага...А и в 1 4ожек оттам :roll: :love4:
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аз не помня да съм писал тук.. нейм'с Александър (Сашо), ама в писмен вид отговарям главно на Трипио ;) на 19 съм, ноември месец чуквам 20-така, стрелец съм (много станахме!), роден съм в Киев (Украйна) щото мама е оттам, имам сини очи и руса коса, сега е доста по-дълга отколкото на снимката на аватара. уча Компютърни Науки, сега ще съм 2-ри курс, иначе живея в София и съм завършил СМГ. имам брат на 11 години, нямам домашни любимци ама адски много обичам животни, особено кучета, особено големи и рошави :D обичам да спортувам, макар и никога да не съм се занимавал сериозно с някакъв спорт, иначе играя футбол, карам кънки на лед, ходя от време на време на спортно катерене (залата в Ректората), карам колело откак се помня - МТБ, главно оффроад и малко даунхил (екстремни спускания). също така играя много компютърни игри, като малко дете съм :oops: имам приятелка, с която сме заедно от почти година. слушам тежка музика, от сорта на Arch Enemy, Slayer, Pantera, Slipknotи т.н. много съм комуникативен (понякога до писване), имам адски много познати и сравнително много истински приятели. обичам да пия алкохол, макар че напоследък съм само на бира, пуша по малко в компания (преди бях върл пушач), не употребявам наркотици, но съм пушил трева едно време в даскало :) говоря мн добре 2 чужди езика - руски и английски. в момента не работя но имам планове да променя тва в близко бъдеще ;)

ъ.. телефон няма да давам, контактите са ми под поста, който иска може да пише на ICQ щото най-често е включено. айде поздрави!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Казвам се Александра :) като малка изобщо не си харесвах името и предпочитах да се разменя с братовчедка ми, която се казва Антоанета... Като съм се родила е трябвало да ме кръстят Александра-Михаела, защото съм родена на 8ми ноември... да, ама не. Почти всички ми викат Алекс или Ал, освен нашите, които упорито продължават да ми викат Сани... :roll: Обръщението "Саше" позволявам само на най- близките си приятели, от устата на които ми се струва, че звучи много мило... :lol: Иначе съм на 17 и след около 2 месеца се очаква да стана на 18... :D Като бях малка ми казваха: "И да пораснеш до лампата!"... и аз взех че пораснах. Почнах училище на 6 и помня, че плаках на първия учебен ден... От първи клас до сега съм се занимавала с италиански, френски, английски и немски, от които немския го знам най-много. Сега уча немска гимназия в Бургас... Много си харесвам града и живота в него :) :) :) Бързо се привързвам към някого... Обичам приятелите си и държа на тях, въпреки че не им го показвам много често. Обичам да споря и да убеждавам. :roll: Имам афинитет към хора от зодиите дева и телец. :) В момента слушам U2 ft. Mary J. Blige - One и по принцип харесвам всякаква музика според настоението. :)
Най- силната ми черта е себевладеенето... Не обичам да правя компромиси, но се налага... Общо взето съм злопаметна, но не отмъстителна :twisted:
Вече почва да ме мързи да пиша и предлагам да спирам... :)

Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Raya_Alexandra написа:Айде пеша от Бургас до София :D
Недей предлага че ще взема да се навия... ама кой ще ми е компания из пътя
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

минаваш през Пловдив и ние с Пешо(Хазел) се присъединяваме :lol: :lol: :lol:
Toto-I will remember
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

peterdi написа:
Raya_Alexandra написа:Айде пеша от Бургас до София :D
Недей предлага че ще взема да се навия... ама кой ще ми е компания из пътя
Аз... и Берс... и Айси и Пешо :D

Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Няма да ми издържите на темпото - жалко

това е още нещо, което бих казал за себе си - благодарение на известни усилия и не без проблеми поддържам скорости на ходене пеша между 0 и 8 км/ч 8)
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”