за всички колеги по специалността социален алкохолизъм :)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- kamikadzzze
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
greeny написа: еее, най-после някой да ме подкрепи
по този повод предлагам и моята кандидатура за химн на факултета - 4ерно фередже - Ракийчице
а наздраве
Подкрепям!!!
Аз не съм добър по тази наука алкохолизма, но бих искал да попитам пиете ли Абсент? Вреди ли и какво е това чудо, а да - къде мога да си купя свестен и да не е с неземна цена? По последното може и на лично, за да не правим реклама.
С уважение: kamikadzzze
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
ах...преди година на един рожден ден проведохме следния експеримент (с чисто НАУЧНА ЦЕЛ
): пием абсент и гасим с уиски.
РЕЗУЛТАТ: след абсента уискито НЯМА НИКАКЪВ ВКУС и ЕФЕКТ върху сетивата и...абе все едно че пиеш вода....
Прави си сам изводите.
Иначе е светлозеленко и има вкус на някакво неопределено лекарство или билка...ама няма нищо общо с оригиналния абсент, който може да се опита (легално) само някъде из южна франция доколкото знам....
а за цената...ами бутилката беше подарък, но бъди сигурен че ще е по джоба ти,след като и ние сме успели да си я позволим....
РЕЗУЛТАТ: след абсента уискито НЯМА НИКАКЪВ ВКУС и ЕФЕКТ върху сетивата и...абе все едно че пиеш вода....
Прави си сам изводите.
Иначе е светлозеленко и има вкус на някакво неопределено лекарство или билка...ама няма нищо общо с оригиналния абсент, който може да се опита (легално) само някъде из южна франция доколкото знам....
а за цената...ами бутилката беше подарък, но бъди сигурен че ще е по джоба ти,след като и ние сме успели да си я позволим....
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- явор
- Летописец Виртуоз
За бира + мента... специалон опоменах, че алкохола в ментата е повече от този в бирата, следователно се брои за коктейл на ментата, а не бирата.
Е аз откога го бях казал (в една друга тема)sunbreeze написа:Откритие на лятото - мента със спрайт. Аз принципно ненавиждам всичко ментово, ама това е доста освежаващо:)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Гаси с ракия за разтривки - тогава ще получишizvynzemno написа:ах...преди година на един рожден ден проведохме следния експеримент (с чисто НАУЧНА ЦЕЛ): пием абсент и гасим с уиски.
Прави си сам изводите.
За химн става коя да е песен на Хиподил - но в момента най ми иде Алкохолен Делириум (ракия, бира, водка и ром, пиеме всичкоо - дай одеколон)
Get High or Fly Tryin`
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абсентът си е баш мастика. Поне на вкус, на цена си е друго. Едно време френските поети имали видения след напиване с абсент...ми че то и аз след известно количесткво флиртак виждам разни сдтранни животни 
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- Morning Star
- От дъжд на вятър
Прав си, мечо, чиста мастика си е....само дето зелена.Аз веднъж си взех и останах много разочарована.Беше много слабо алкохолен, та дори се чудя изобщо алкохол вътре имаше ли, или пиех някакъв "абсент за деца"
е,още не съм се отказала, искам да пробвам истински абсент.ако някой тук е пил и си спомня марката или мястото, където си го е поръчал,моля да се обади 
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
истински абсент съм виждал само по телевизията, иначе в бая държави чувам че бил забранен
бил халюциногенен (баси думата!) - е, както каза Мечо, и след флирта се наблюдава подобен ефект
по темата - напоследък пия предимно бира, ама ако има компания и подходящо настроение, дори вода от пералнята бих пил ако се намери подходящо мезе
ако тая година изкарам добър успех, догодина се премествам при вас, в новия факултет.. и как само не съм я забелязал тая тема по-рано - така де, вече рядко се мяркам в тоя раздел, тъй като не съм вече кандидат-студент. за химн подкрепям предложението за Черно Фередже, само че повече ми харесва "Аргонавти" (Херакъл трезвеника също беше с тях!)
не ми се занимава да чета цялата тема, така че ако има някакво предложение за очни ставки, колеги, обаждайте се
откога си търся такива другарчета
а за ментата - питайте 2-мата лордове: Носферату и Лорд де Суорд.. те са любители, особено първият
по темата - напоследък пия предимно бира, ама ако има компания и подходящо настроение, дори вода от пералнята бих пил ако се намери подходящо мезе
не ми се занимава да чета цялата тема, така че ако има някакво предложение за очни ставки, колеги, обаждайте се
а за ментата - питайте 2-мата лордове: Носферату и Лорд де Суорд.. те са любители, особено първият
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- zlatoto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
не само тебе;)Че аз даже и без биричката се отпускам,пък какво остава с нея;)Elesar написа:ако има чиста и безвредна дрога на земята, то това за мене са бирата и музиката... Хващам си китарата, отварям си една биричка, и почвам да измъчвам струнитеВинаги ми е много добре след тва... отпуска ме...
Между другото готин ник,напомня ми че трябва да си дочета една книга

- Elesar
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
коя книга, впрочем?zlatoto написа:не само тебе;)Че аз даже и без биричката се отпускам,пък какво остава с нея;)Elesar написа:ако има чиста и безвредна дрога на земята, то това за мене са бирата и музиката... Хващам си китарата, отварям си една биричка, и почвам да измъчвам струнитеВинаги ми е много добре след тва... отпуска ме...
Между другото готин ник,напомня ми че трябва да си дочета една книга
Това е живота - зрелища и размисъл...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
коя книга, Властелина предполагам
или нещо друго от серията
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове