<=> Запознанство в интернет <=>
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хахаха... налиpora_e_priqtel написа:Да обясняваш, че едно момиче обича да се прави на недостъпно е все едно да кажеш, че аз обичам бира - излишноnrggirl написа:![]()
що бе?![]()
Сънбрийз, душко, като толкова ефикасно действа правенето на недостъпна какъв е резултатът?
п.п. все пак като се замисля не съм съвсем съгласна. точно оня ден с една приятелка оплювахме българските мъже, които в последните години съвсем са се разглезили и чакат момичетата да ги канят на срещи и т.н., така че не знам кой се прави на недостъпен. при мадамите явно номера не минава
п.п.2 пък ти не смятай всички момичета за толкова предсказуеми и неспособни да те изненадат, че ще ме амбицираш
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Честно казано и за жените е интригуваща недостъпността.Когато те гонят- бягаш,когато ти бягат-гониш
Да живее сексуалната революция!(Важното е лов да има)
П.П. За метросексуалните момченца,не виждам от къде им идва покритието на самочувствието,няма нищо сексапилно в това да ходите заедно на козметик
П.П. За метросексуалните момченца,не виждам от къде им идва покритието на самочувствието,няма нищо сексапилно в това да ходите заедно на козметик
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тая тема ме подсеща за един виц..
пасат си, значи, на една ливада 4 коня - един млад жребец, един в по-зряла възраст, един застаряващ, и последният - стара кранта (в мъжки род). по едно време на другия край на ливадата се появява кобила. жребеца вика: "ей, айде да тичаме да я оправим!". Възрастният кон: "що да тичаме, можем да стигнем и бавно, както си пасем". застаряващия: "никъде няма да ходя, на която й трябвам, сама ще ме потърси". а най-дъртия: "тихо, тихо, да не ни чуе!".
общо взето при хората не зависи от възрастта - има някои дето и на 50 търчат след фусти, на други пък им писва на 20
и не само метровците седят и чакат, просто ако си "ловувал" доста и ако са те отшлевили повече отколкото трябва, в един момент си казваш "мама му стара, аз мъж ли съм или лукова глава?" и спираш. и никакви недостъпни жени не те интересуват 
едит: докато го напиша тоя пост, вие написахте 3!!!
пасат си, значи, на една ливада 4 коня - един млад жребец, един в по-зряла възраст, един застаряващ, и последният - стара кранта (в мъжки род). по едно време на другия край на ливадата се появява кобила. жребеца вика: "ей, айде да тичаме да я оправим!". Възрастният кон: "що да тичаме, можем да стигнем и бавно, както си пасем". застаряващия: "никъде няма да ходя, на която й трябвам, сама ще ме потърси". а най-дъртия: "тихо, тихо, да не ни чуе!".
общо взето при хората не зависи от възрастта - има някои дето и на 50 търчат след фусти, на други пък им писва на 20
едит: докато го напиша тоя пост, вие написахте 3!!!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
То понякога трябва по-добре да се подбира плячката,щото до много разочарования може да се стигне,но ако една жена иска да бъде хваната тя винаги се обръща да провери дали не бяга прекалено бързоTripio написа: просто ако си "ловувал" доста и ако са те отшлевили повече отколкото трябва, в един момент си казваш "мама му стара, аз мъж ли съм или лукова глава?" и спираш. и никакви недостъпни жени не те интересуват
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."