Камикадзе, ами как ходиш на лекции като си на пълен работен ден
ФМИ - запознанства
Модератор: Boromir
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Сикскилър, ам тук само гледаме да се видим кой какъв е, и да се разберем нещо за фейс то фейс. Вече ме ангажираха за масажист хаха
pretTy_w0man, за да се прехвърлиш информатика в края на годината успеха ти трябва да е над 5.50, така че ти стискам палци 
Разпитвам че ще трябва да се търси работа и ми е интересно как ги сечетавате лекциите с работата.
- Kemchev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
а, ето и една колежкаpretTy_w0man написа:здрасти!аз съм Поли и ще съм студентка при вас-приложна математика.искаше ми се да ме приемат информатика,но нямах късмет.ще се пробвам да се преместя 2 курс,но ако ми хареса,ще си помисля..... много ми е интересно и искам да се запозная с колегите си!дано да са свестни хора!
- kamikadzzze
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не ги съчетавам, поне засега.Камикадзе, ами как ходиш на лекции като си на пълен работен денРазпитвам че ще трябва да се търси работа и ми е интересно как ги сечетавате лекциите с работата.
Ако има нещо през неработните дни или след работа - ходя, ако не просто си взимам отпуска за изпитите. Не е хубаво така, никак даже, но това си е моят избор.
J`E`K`O - не търси работа още 1-ви курс! Ако не друго поживей си малко, наслади се на студентският живот. Цял живот ще имаш да работиш!
+ това студентството вероятно е ново нещо за теб - не е като в училище. Ако почнеш от сега бързо ще затънеш в невзети изпити, или най-малкото ще изтървеш основата за всички бъдещи курсове който ти предстоят. Ако искаш и ако имаш връзки, намери си почасова работа - но си ходи на всички упражнения задължително, и на лекциите от който разбираш поне 5%!
Дано съм бил полезен!
Колкото до face-to-face ами можем да се съберем, останал съм с впачетлението обаче, че над 10 човека ако се съберат друдно опознават повече от 2-3 мах 4 ... а камоли за всички зайци накуп
Така че личните или малки срещи от по 5-6 човека според мен са най-добри.
Мен преди 18:30 в делничен ден не ме бройте изобщо.
Събота и неделя съм по-свободен, но тогава обикновенно съм някъде с приятели
Ако се навиете може да идем на дискотека в студентски довечера, аз съм на едно парти, но към 22:30 мах мисля да се измъкна
Колко човека са в София днес?
С уважение: kamikadzzze
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
kamikadzzze, мерси за инфото, и аз уж мисля поне първия семестър да не работя, освен ако тук не ме уредят на почасова работа, имам връзки тук и там. Но ще го гледаме
За запознанствата - наистина колкото и да са хората, човек може да опознае добре 4-5 максимум, с останалите най-много да сезапознае и да си разменят 2-3 думи.
- kamikadzzze
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте!
Аз съм първи курс Информатика. Много съм щастлива, че се вливам в редиците на СУ.
Ще се видим скоро!
Последно промяна от Unique на 18 Сеп 2006, 16:49, променено общо 1 път.
Those who speak know nothing...
... and those who fear are lost...
... and those who fear are lost...
-
JanSubieski
- В началото бе словото
НормалноGaVrosH написа:колежке, славата на ФМИ е, че не ти дават много зор, тук са най-големите лентяи, като се започне от даскалите...Unique написа:
Дано не е толква трудно, колкото си мисля, че ще е...![]()
Ще се видим скоро!![]()
а че ще се видим - ще се видим, аз съм ПМ