Айде другия път ще ви разкажа как за малко не умрях, и то пред Зеленото! и колко време трябва, за да осъзнаеш репликата "Нямаме Нес ....
От какво сте зависими?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
От какво сте зависими?
Аз - от кафеееееееее кафе кафеееее
Айде другия път ще ви разкажа как за малко не умрях, и то пред Зеленото! и колко време трябва, за да осъзнаеш репликата "Нямаме Нес ....
.... Искате ли мляко с нес??"

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Аз май от нищо не съм зависим...
Не пуша (навремето изпуших 2-3 кутии, ама не ми хареса), кафето не ми действа (веднъж изпих 12 за 30 мин, ама нищо не ми стана... даже ми се приспа), пия много рядко, понякога минават седмици без дори биричка. Храната надали е зависимост... Не се ещам за нищо....
Аз съм независим, защото нищо не зависи от мен.
Не пуша (навремето изпуших 2-3 кутии, ама не ми хареса), кафето не ми действа (веднъж изпих 12 за 30 мин, ама нищо не ми стана... даже ми се приспа), пия много рядко, понякога минават седмици без дори биричка. Храната надали е зависимост... Не се ещам за нищо....
Аз съм независим, защото нищо не зависи от мен.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Аз съм зависима в смисъл, че не просто обичам аромата, топлината, "хубавката" малка чашка, в която ми го поднасят, сладката раздумка в кафене и т.н. както го тълкуват някои - че човек обожавал целия ритуал около кафето, бла бла
Напротив - като пия кафе най-хубаво да съм сама, с колкото се може по-голяма чаша, със захар само колкото да не ми призлее от горчивост, да е възможно най-силно Нес и най-добре аз да си го направя, защото е особено свещенодействие
Преди ми беше психическа зависимост, сега си е чисто физическа ..

Напротив - като пия кафе най-хубаво да съм сама, с колкото се може по-голяма чаша, със захар само колкото да не ми призлее от горчивост, да е възможно най-силно Нес и най-добре аз да си го направя, защото е особено свещенодействие
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
От храна...
Как ше не е зависимост бре ?! Ти знайш ли че ако не ям два часа и ми става лошо и ако пък минат 3-4, се изнервям до крайност и губя човешкия си облик!!! Храна и вода- от това съм зависим. Алкохол не пия дори глътка, цигари никога не съм пушил, без интернет мога (3-4 дни), кафе също не пия...

Как ше не е зависимост бре ?! Ти знайш ли че ако не ям два часа и ми става лошо и ако пък минат 3-4, се изнервям до крайност и губя човешкия си облик!!! Храна и вода- от това съм зависим. Алкохол не пия дори глътка, цигари никога не съм пушил, без интернет мога (3-4 дни), кафе също не пия...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Crematory написа:с изключение на факта за интернета, с теб много си приличаме...само че аз без храна мога...ако има сексVintersorg написа: Алкохол не пия дори глътка, цигари никога не съм пушил, без интернет мога (3-4 дни), кафе също не пия...![]()
![]()
![]()
![]()
без вода вече си е зор
Да...за секса при теб забелязах...(в две трети от мненията ти фигурира тази думичка). Ами пробвай и без интернет...примерно в планината. Аз като съм на планина, не ми пука ни най-малко за скапания интернет и фалшивото му пространство! It helps...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
е чак пък 2/3Vintersorg написа: Да...за секса при теб забелязах...(в две трети от мненията ти фигурира тази думичка). Ами пробвай и без интернет...примерно в планината. Аз като съм на планина, не ми пука ни най-малко за скапания интернет и фалшивото му пространство! It helps...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: