Тревата

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

направил си мноооггооо лоша комбинация...... :( ......и аз съм правила такива грешки
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

- a-anything else?
- yeah! DON'T DO DRUGS!

Бате Еминем си го е казал ;) ама кой да го слуша

аз обикновено като се напия, и не съм в състояние да пуша козче. смесвал съм ги само веднъж, ама бях толкова къркан, че май тревата не успя да влоши кой знае колко положението. така де, и без друго щях да си припадна :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Volter
В началото бе словото

Мнение от Volter »

kokteil_molotow написа: :thumbright:

по-добре не можеше да бъде казано :D
...Ами и да пуша и пия и да не...никои не може да ми
запази място в Чистилището и после да ме прехвърли в Рая.
Иначе бих станал друг човек,ама НА....
Пиите и пушете и здраво се....***те...
Въпрос на избор!!!
:idea:
herb
В началото бе словото

Мнение от herb »

Tripio написа:
arielle написа:освен това марихуаната е дотолкова наркотик, доколкото и цигарите.. само дето марихуана звучи по-кофти.. ама пушачите на цигари даже се тровят повече, щото употребяват по-големи количества от тях. всичко друго е вятър и мъгла.. и освен това тя може да ти промие мозъка само когато само това ти е в главата..
мацка, ще се наложи за пореден път да не се съглася с теб. от чисто научна гледна точка марихуаната съдържа доста повече вредни вещества от тютюна. и наистина трепе клетки! от друга страна пък, чисто психически, тя те довежда до едно състояние което цигарите не могат да постигнат. това състояние започва да ти харесва, понеже "летиш в облаците" и не мислиш за нищо - поне за нищо сериозно. ако се намираш повече време в тва състояние - затъпяваш.

не казвам че цигарите не са вредни, но не можем да ги сравняваме с тревата - по простата причина че те не са.. как беше думата - психотропни? демек не ти влияят директно на мозъка, сеш' ли се? ;)
ее ама вие сте адски дебили бе и направо сте се отплеснали

1. марихуаната създава зависимост в много по-малка степен от останалите широкоразпространени наркотици - цигари (най-опасната дрога), кафе, хероин, амфетамин, кокаин и т.н.
2. марихуаната създава единствено психическа зависимост (както психическата зависимост, която ви тласка като седнете днес да отворите тоя дебилски форум и да изгубите 2-3 часа в неговите тъпотии и от това се затъпява много повече, отколкото от изпушването на 1 джойнт, тук позволих да проникне личното ми мнение)
3. марихуаната не тласка към употреба на по-твърди наркотици, който е достатъчно глупав и няма достатъчно информация (като вас, които говорите от разни слухове или може би изложения от училище) може и да мине на по-твърдо, но това няма пряка връзка с марихуаната - тя не е виновна на никой, че е започнал да смърка амфети
4. от чисто научна гледна точка, дебил прост, съцветията на марихуаната (главите) са по-слабо канцерогенни в сравнение с тютюневия дим, от чисто научна гледна точка тютюнът създава най-бързата и най-силна зависимост, от чисто научна гледна точка абстинентния синдром на тютюнът се появява минути след като е изгасена последната цигара и от чисто научна гледна точка - да, тютюнът съдържа психотропното вещество никотин, което дори е било използвано в някои древни култури за общуване с боговете (шаманите са изпушвали огромно количество тютюн, след което изпадали в "божествен транс")

ся не ми казвайте, че казвам, че тревата е безвредна или нещо такова - да, когато пушим марихуана вдишваме вреден канцерогенен дим, но той е толкова опасен, колкото и като хапваш по 3 мазни солени кебапчета с гарнитура пържени в олио картофи, сеш'се?
а цигарите са най-опасната дрога позната на човечеството - пристрастяваш се бързо, трудно се отказваш, а да не говорим, че пушачите пушат по 1-2 кутии на ден, цигарите всеки ден причиняват смъртта или агонията на десетки хора по света
пушил съм цигари, пушил съм и трева, чел съм и за двете и теорията се доказва от практиката и обратно

не ми се правете на разбиратели в области, за които очевидно понятие си нямате - всичко, което сте написали са разни градски легенди или плод на безмислената пропаганда срещу марихуаната, която доскоро беше обладала целия свят и още търпим нейните последици
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аре само не ми говори на "дебил", ше зема да се обидя!

явно не съм чел книжки като теб, ама не се мисли за единствения, дето е пушил. смятам че достатъчно е минало през дробовете и мозъка ми, за да знам за кво говоря. за тва колко е психотропен никотинът не съдя по книги, ами по тва, че нещата са си с реалните цветове и размери след кутия цигари - е, не знам марихуаната точно кво предизвиква, тая "уличната" я тъпчат с всякакви боклуци и може оттам да са 3D-ефектите и т.н.

не се правя на разбиращ, просто си чеша езика. виж в кой раздел е темата.. тук никой никого не взима на сериозно, така че няма за какво да се обиждаме ;)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

проблем става когато някой сам се вземе насериозно :roll:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Tripio написа:- е, не знам марихуаната точно кво предизвиква, тая "уличната" я тъпчат с всякакви боклуци и може оттам да са 3D-ефектите и т.н.
Според мен точно боклуците не водят до нищо, докато, ако ти е чиста тревата -> по може да се получат "3D-ефектите" :wink:
:roll:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

братле, не знам, ама съм пушил такава дето само се замайваш, от друга пък се размазваш да повръщаш.. а един път имах чувството че са ми я смесили.. де да знам, с некви по-яки дроги, щото от една дръпка се очистих толкова брутално - не бяха халюцинации, не беше чудо, целия бях изтръпнал..

бтв под "боклуци" имах предвид от вредните такива, не знам точно кво слагат ама съм чувал че я "друсат" с кока примерно, или с некви други глупости, за да е по-силна. не знам дали е така наистина и какъв е всъщност ефектът, само знам че не е нормално да се размажа от 1 дръпка при положение че преди съм смукал по 2-3 коза и много по-малко ме е хващало :?

ама стига вече, тука големи разбирачи се изкарахме (особено аз :oops: ), спорът отива към много сериозни неща. може да се съберем някой път на маса, тогава има да си говорим.... :)

Аватар
Stereo Burn
В началото бе словото

Мнение от Stereo Burn »

В България няма много качествена марихуана, в повечето случаи това, на което викаме "холандец" е просто малко по-качествен български качак. А иначе, че смесват тревата с гадости и още докато е растение със сякакви химикали, от които много хора се тровят, си е факт. Просто е по-изгодно. Пушил съм истинска холандска трева и е мнооооого по-различна от българската. Та по темата за законността и незаконността: В Холандия съм бил свидетел как без проблеми можеш да си пафкаш пред куките и да си лафиш с тях за марихуана, но когато караш колелото си там вечер без предпазни светлини, те очаква една много сериозна глоба. Въпроса ми към всички е: Караме ли с предпазни светлини или просто си пушим. Ясно е, че спора не е дотолкова колко вредна е марихуаната, а доколко вредно живеем. Аз пуша и въпреки всичко смятам живота си за пълноценен и здравословен, има хора, които не пушат и живеят три пъти по-нездравословно от мен( и не говоря за херци и други наркомани, които не са процес на обсъждане, а са изцяло ясни).
I don't care why should I care
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Абе няма друга лудница като тревата,две мнения няма !!!Да я легализираме,кво чакаме???И аз тва се чудя !!!После твърдите наркотици,щото в крайна сметка защо само леките да се легализират?После да вкараме в търговската мрежа наркотици да си е както си трябва,за да не изоставаме от тази "ВЕЛИКА" Холандия - цветарницата на Европа !!!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

всъщност някой задавл ли си е въпроса защо наркотиците са забранени със закон?

Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

За да могат само политиците да се друсат :wink:
Life is killing me...
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Tripio написа:всъщност някой задавл ли си е въпроса защо наркотиците са забранени със закон?
Тук намирисва вече на тема "Наркотици" ,понеже много разширихме :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Stereo Burn
В началото бе словото

Мнение от Stereo Burn »

THE_PARASITE написа:Абе няма друга лудница като тревата,две мнения няма !!!Да я легализираме,кво чакаме???И аз тва се чудя !!!После твърдите наркотици,щото в крайна сметка защо само леките да се легализират?После да вкараме в търговската мрежа наркотици да си е както си трябва,за да не изоставаме от тази "ВЕЛИКА" Холандия - цветарницата на Европа !!!
По-полека, пич, да не се заяждаме, ок?
I don't care why should I care
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

jantex написа:
Tripio написа:всъщност някой задавл ли си е въпроса защо наркотиците са забранени със закон?
Тук намирисва вече на тема "Наркотици" ,понеже много разширихме :D
е, все пак тревата е наркотик ;) а тоя въпрос засяга не само нея

според моето лично мнение, от тези закони печелят големите дилъри. имат достатъчно пари и влияние, за да не се страхуват от властите. а законът пречи на разни Сульо и Пульо да продават и да им подбиват бизнеса. и също така, нелегалността е предпоставка за високите цени ;)

ето ви тема за дискусия :D съгласни/несъгласни? и моля, без лични нападки от сорта "аа колко си тъп!"..

Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”