Арабистика
Модератор: Boromir
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Съвпаденията тука стават вече твърде фрийки
Поздрави на вс колеги, и аз см в клуба. На второ желание, след първо японистика. Септември см и аз рожденик, датата е доста близо. Успокоиха ми се малко нервите, изглеждате супер весели хора всички. Колко сме общо, бту?
Както и да е, ще се видим след седмица. I'm looking forward to it
Поздрави на вс колеги, и аз см в клуба. На второ желание, след първо японистика. Септември см и аз рожденик, датата е доста близо. Успокоиха ми се малко нервите, изглеждате супер весели хора всички. Колко сме общо, бту?
Както и да е, ще се видим след седмица. I'm looking forward to it
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
13 септември см аз 
Но за съжаление пътувам от Монтана, та засичане се съмнявам да има по влаковете. Сега очаквам да започнат битките по общежитията. Надявам се да имам някой колега наоколо.
Тц тц тц, шейм он ю, пийпъл, шейм он ю!
Къде се изпокрихте, един зашматкан арабист да няма наоколо. Вече сънувам комуникации с колеги
Знам, че др ден започваме и ще се видим лайв, ама си ме гризе ентусиазмът.
Но за съжаление пътувам от Монтана, та засичане се съмнявам да има по влаковете. Сега очаквам да започнат битките по общежитията. Надявам се да имам някой колега наоколо.
Тц тц тц, шейм он ю, пийпъл, шейм он ю!
Къде се изпокрихте, един зашматкан арабист да няма наоколо. Вече сънувам комуникации с колеги
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Pu
- Пишете, о, братя
Ако активността ни тук бе показателна, и за половин група нямаше да стигнем
Значи девойчетата сме 22. Няма откъде да изровя инфото за юнаците.
П.П. Когато се записвах във ЦИЕК-а, сканирАх една перфектна косица. Елена Петрова пасти да яде, нема Хед енд Шолдърс, нема Пантен! Такава гарвановочерна, вълниста и лъскава прелест, като на този левент гривата, не бях виждала през живота си! Ако е била персоната Станчо... Очевидно е запомнен.
П.П. Когато се записвах във ЦИЕК-а, сканирАх една перфектна косица. Елена Петрова пасти да яде, нема Хед енд Шолдърс, нема Пантен! Такава гарвановочерна, вълниста и лъскава прелест, като на този левент гривата, не бях виждала през живота си! Ако е била персоната Станчо... Очевидно е запомнен.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Някаква идея как се пътува от Студентски град до ЦИЕК
Някой ми беше казал, че се сменяли 2 автобуса и се чудех какво е положението всъщност 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Център по Източни Езици и Култури, там ще си караме уводния курс по редките езици
Чудя се сега дали всъщност само този курс или и по принцип за лекции все там ще си ходим 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Pu
- Пишете, о, братя
black_lady, аз за директен транспорт още незнам, но с 280 от Студ град до СУ-то, и оттам за 15-тина минс изтичкваш до ЦИЕК. Наложи ли ми се да използвам градския... Бзвъзвратно ще се загубя 
А доколкото разбрах, сме си в ЦИЕК за всичко, курсове, лекции, сесия.
Твърде жалко, обаче. Щеше ми се малко в Ректората да имаше учебен процес...
А доколкото разбрах, сме си в ЦИЕК за всичко, курсове, лекции, сесия.