Какви сте били в предишния си живот?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Централна Индия приблизително около 1675-та година.
Вашата професия е била вожд (лидер), военен - майор/капитан.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!
Родили сте се някъде в земите около Централна Индия приблизително около 1675-та година.
Вашата професия е била вожд (лидер), военен - майор/капитан.
--------------------------------------------------------------------------------
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Италия приблизително около 575-та година.
Вашата професия е била библеотекар, свещеник, хранител на племенни реликви.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Винаги търсещ истината и мъдростта. Ще я срещнете в бъдещите си животи
Другите винаги са ви имали за идеалист осветяващ пътя към бъдещето
Урока Ви - да развиете мило отношение към хората, да развиете дарба да ги разбирате и да им съчуствате.
хах, май аз съм най-древна...пардон древеН.
винаги съм си знаела, че в мен е живяло едно момченце
Родили сте се някъде в земите около Италия приблизително около 575-та година.
Вашата професия е била библеотекар, свещеник, хранител на племенни реликви.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Винаги търсещ истината и мъдростта. Ще я срещнете в бъдещите си животи
Урока Ви - да развиете мило отношение към хората, да развиете дарба да ги разбирате и да им съчуствате.
хах, май аз съм най-древна...пардон древеН.
винаги съм си знаела, че в мен е живяло едно момченце
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Северна Нова Зенландия приблизително около 375-та година.
Вашата професия е била артист, магьосник, гадател.
Истински, естествен психолог, Вие знаете как да използвате създалите се ситуации. Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация.
Вашият проблем -- да се научите да обичате и вярвате във Универсума. Вие сте призван да мислите, учите, творите и работите с мъдрост.
Родили сте се някъде в земите около Северна Нова Зенландия приблизително около 375-та година.
Вашата професия е била артист, магьосник, гадател.
Истински, естествен психолог, Вие знаете как да използвате създалите се ситуации. Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация.
Вашият проблем -- да се научите да обичате и вярвате във Универсума. Вие сте призван да мислите, учите, творите и работите с мъдрост.
Не се сбъдват само забравените мечти...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ми първо съм била кралица, после съм била танцьорка в испания, по някое време сигурно съм била котка, ама де да знам кога е било това, и един път поне се надявам да са ме тровили, много е... романистично

Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Източна Австралия приблизително около 775-та година.
Вашата професия е била картограф, астролог, астроном.
Винаги ви изглежда, че Вие сте различен от останалите. Вашият урок -- водете се по интуицията си, тя е най-добрия ви водач в нащоящия живот.
Хаха, интуиция...Тази ми интуиция ми казваше да не уча Възраждането за предварителния по история...
Послушах я и после... 
Родили сте се някъде в земите около Източна Австралия приблизително около 775-та година.
Винаги ви изглежда, че Вие сте различен от останалите. Вашият урок -- водете се по интуицията си, тя е най-добрия ви водач в нащоящия живот.
Хаха, интуиция...Тази ми интуиция ми казваше да не уча Възраждането за предварителния по история...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
katiunki написа:Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Да и един мармот...

-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Родили сте се някъде в земите около Шотландия приблизително около 950-та година.
Вашата професия е била банкер, лихвар, съдия.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Вашият проблем -- да се научите на решителност и упорство. Всяко нещастие може да прекурши волята Ви.
-не съм ли красавец 
Родили сте се някъде в земите около Шотландия приблизително около 950-та година.
Вашата професия е била банкер, лихвар, съдия.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Вашият проблем -- да се научите на решителност и упорство. Всяко нещастие може да прекурши волята Ви.
-не съм ли красавец
Последно промяна от MZ4 на 02 Сеп 2006, 08:59, променено общо 1 път.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
sasoh
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Родили сте се някъде в земите около Полша приблизително около 1700-та година.
Вашата професия е била треньор, дресъор на животни, птици, насекоми.
Личност с огромна енергия, добър в преценките и планирането и следяща за изпълнението. Ако сте бедняк, то Вие няма да сте просто бедняк а ШЕФ на бедняците
Вашият урок -- да се научите на скромност, примирение и вяра в духовните принципи. Трябва да повярвате във Великия Разум.
Тренирал съм бълхи за някой цирк
Родили сте се някъде в земите около Полша приблизително около 1700-та година.
Вашата професия е била треньор, дресъор на животни, птици, насекоми.
Личност с огромна енергия, добър в преценките и планирането и следяща за изпълнението. Ако сте бедняк, то Вие няма да сте просто бедняк а ШЕФ на бедняците
Вашият урок -- да се научите на скромност, примирение и вяра в духовните принципи. Трябва да повярвате във Великия Разум.
Тренирал съм бълхи за някой цирк
efegee
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Родили сте се някъде в земите около Тайланд приблизително около 700-та година.
Вашата професия е била монах, пчелар, самотен рейнджър.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Спокоен, мислещ, търсещ дълбочината в нещата от живота. Роден за драматични роли, роден за актьор.
Урокът ви -- да се научите на сдържаност и благоразумие, след което да научите и останалие на това. Животът Ви ще е щастлив, когато ако успявате да помагате на тези, на които им липсва разум.
знам си аз, че кармата ми се усъвършенства, още повече като съм била жена и преди
. след още две-три прераждания ще достигна нирвана и повече няма да ми видите очите на тоя свят, така да знаете
...
Родили сте се някъде в земите около Тайланд приблизително около 700-та година.
Вашата професия е била монах, пчелар, самотен рейнджър.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Спокоен, мислещ, търсещ дълбочината в нещата от живота. Роден за драматични роли, роден за актьор.
Урокът ви -- да се научите на сдържаност и благоразумие, след което да научите и останалие на това. Животът Ви ще е щастлив, когато ако успявате да помагате на тези, на които им липсва разум.
знам си аз, че кармата ми се усъвършенства, още повече като съм била жена и преди
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Родили сте се някъде в земите около Океания приблизително около 400-та година.
Вашата професия е била бижутер, часовникар.
Хора като Вас винаги се забъркват във всички нови неща. Обичате много промените, особенно в изкуството, музиката и готварството.
Родили сте се някъде в земите около Океания приблизително около 400-та година.
Вашата професия е била бижутер, часовникар.
Хора като Вас винаги се забъркват във всички нови неща. Обичате много промените, особенно в изкуството, музиката и готварството.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Защо намесваш мармота в така отявленото ми минало на астролог?!flyhouse написа:katiunki написа:Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
--------------------------------------------------------------------------------![]()
Да и един мармот...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
По това време в Австралия не са съществували картографи, астролози и астрономи...katiunki написа:Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Хаха, интуиция...Тази ми интуиция ми казваше да не уча Възраждането за предварителния по история...Послушах я и после...