Социални дейности?:)
Модератор: Boromir
- tiha_chest
- В началото бе словото
На мене ми беше четвърто желание, за нулев бал ... аз нямах такъв, но при мен 3-ката по литература изигра решаващият глас
Иначе и на мен ми допада това, че се учат много различни неща в тази специалност...Самата аз също съм много динамичен човек, така че статиката не ми допада особено
А що се отнася до fotone ... май ще яде пердах човека, ако бързичко не си измисли едно добро извинение
Между другото ние с теб не го знаем колко кг е и колко е голям, но все пак мисля, че двете ще се справим
Обещавам мнооого да помагам 
Не следвай път! Върви, където няма път и остави следа!
tiha_chest непременно ще черпя,няма как
А Павликени е хубаво място,браво.Иначе и на мене това не ми е първото кандидатстване,така че едва ли си по голяма.
Моето първо желание беше Скандинавистика,но изкарах позорна 2-ка по английски
,тааа социалните дейности ме прютиха.Но мисля че специалността не е лоша.
А госпожицата от по нагоре да не се оплаква..писал съм и. Е,вярно преди малко..
А Павликени е хубаво място,браво.Иначе и на мене това не ми е първото кандидатстване,така че едва ли си по голяма.
Моето първо желание беше Скандинавистика,но изкарах позорна 2-ка по английски
А госпожицата от по нагоре да не се оплаква..писал съм и. Е,вярно преди малко..
Да проклинаш че розата има бодли
или да се радваш че бодлите имат роза?
Хей чакайте малко! Имам много сериозно извинение и то е чеее...ааамиии..таковата..абе ще се сетя какво беше но си спомням че беше сериозно
А някой спомена пердах и искам да ви информирам че тежа 100(-30) кила и усилено тренирам шах от 3 години така чеее..
А някой спомена пердах и искам да ви информирам че тежа 100(-30) кила и усилено тренирам шах от 3 години така чеее..
- Cornyman
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Браво,пич!fotone написа:Хей чакайте малко! Имам много сериозно извинение и то е чеее...ааамиии..таковата..абе ще се сетя какво беше но си спомням че беше сериозно![]()
![]()
Винаги бъди себе си!
- tiha_chest
- В началото бе словото
- tiha_chest
- В началото бе словото
- tiha_chest
- В началото бе словото
Да разбирам ли, че ако бях 130 кг нямаше да си лафите повече с мене
Ах, това мъжко раболепно мислене....някой ден и света може да погуби
Cornyman, то 50 (аз съм 49 де, ама подробност) може да е сносна цифра, но аз пак мога да изглеждам така, сякаш съм 130
А що се отнася до пиенето....аз и по принцип не пия много и всичко - само бяло вино, а през зимата и малко червено
Само не ми се смейте
Аз съм от типа
Не пие!, Не пуши! и По мъже не ходи!

- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
И аз живот и здраве от втори октомври ще уча социални дейности
. Ама искам да ви питам нещо (уж четох цялата тема, ама май съм го пропуснала това) - искахте ли да учите тази специалност, или не ви стигна балът за друга? Питам не за друго, а защото мисля, че това е специалност, която изисква наистина желание, или поне би трябвало да е така. Като завършим (пожелавам го на всички!), ще работим с хора, а ако го няма желанието, става тъпо. Защото на повечето, които не работят или учат желаното нещо, им личи от километри. Та затова ви питам...
@tiha_chest нямям нищо против пълните хора,даже имам такива приятели,просто обичам да се бъзикам
А иначе на твойте килограми можеш да изглеждаш на 130 само ако си висока 1.10
Освен това виж колко си приличаме! И аз не пуша,пия вино и по малко бира,и по мъже не ходя!
@pliu6eno me4e здравей и добре дошла. Наистина тази специалност не беше първото ми желание,но преди да се запиша имах време да я разуча и реших че ще ми бъде интересно да я уча.Иначе нямаше да се записвам.
Освен това виж колко си приличаме! И аз не пуша,пия вино и по малко бира,и по мъже не ходя!
@pliu6eno me4e здравей и добре дошла. Наистина тази специалност не беше първото ми желание,но преди да се запиша имах време да я разуча и реших че ще ми бъде интересно да я уча.Иначе нямаше да се записвам.
хей,здравейте:)липсвах ли ви
знам,че -да
Pliu6eno_me4e,на мен това не ми беше първото желание,но се записах НЕ защото просто трябва да уча "вишо"(както казват бабите),а защото ми се струва интересна специалност,с много различни профили и възможност за реализация в много области:)
към другите.... tiha_chest,спокойно,щом си пишат с мен -значи килограмите не ги интересуват

Pliu6eno_me4e,на мен това не ми беше първото желание,но се записах НЕ защото просто трябва да уча "вишо"(както казват бабите),а защото ми се струва интересна специалност,с много различни профили и възможност за реализация в много области:)
към другите.... tiha_chest,спокойно,щом си пишат с мен -значи килограмите не ги интересуват
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!
- tiha_chest
- В началото бе словото
Привет на всички
Jolly. къде се изгуби? Наистина беше почнала да ни липсваш
Що се отнася до килограмите...и да им харесва, и да не им харесва ще ни търпят такива каквито сме цели пет години, така че по-добре да свикват
fotone, и аз не страдам от подобни предразсъдъци, следователно аз също нямам против пълните хора... А и с тази специалност, която в най-скоро време ще подхванем, е най-добре да нямаме никакви предразсъдъци
Все пак след време ще работим с хора
Да не пропусна и pliu6eno_me4e...Добре дошла, колежке
До 2 октомври може и да се съберете значителна част от групата
Аз сигурно ще се запозная с колегите от задочното след малко повече от седмица
Що се отнася до специалността и въпроса ти....на мен също не ми е първо желание, но самият факт, че съм я сложила в челната тройка означава, че не съм я писала само, за да се закча някъде
От прочетеното за нея ми стана едно нещо ясно - че се изучават неща от много сфери, което ти дава поглед отчасти и върху други специалности. Така че няма да сме като коне с капаци
И все пак ще се опитам да се прехвърля втората година в мечтаното право, защото си ми е мечта от 5 клас, но дории да не се получи, вярвам че и в тази сфера ще се справя
Или поне се надявам де...