Пловдив с 3 отбора в А група?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Joker написа:Е, на Уефски и на Цецека сме виждали и доста повече бутане, дърпане, стискане и скръцане със зъби... :lol:
Аз (може малко да ми е пристрастно мнението) лично се сещам само два мача, в които съдията нагло подпря ЦСКА срещу Ботев (макар първо да съм цесекар, а после за Ботев) - първия беше при победата 2:1 за ЦСКА преди 6 години, когато Видолов откри за Ботев, а после ЦСКА обърнаха (стана супердерби, Ботев тогава бяха в страхотна серия от победи и газеха наред - още не се усещаше пагубното влияние на Митко). Вторият беше когато Ботев биха ЦСКА с 3:1 и съдията свири 2 дузпи за ЦСКА и двете Гъргоров ги изтърва...леле тогава не знаех да се радвам ли или да плача - накрая реших да го псувам тоя запъртък, че то две дузпи да биеш на тоя шопар Лелчо (аз съм на мнение, че тоя не е вратар) и двете да ги изпуснеш - това е пълна плостотия. А за мачовете с Левски - сещам се Левски бяха вече станали теоретично шампиони, спечелиха купата (биха Нафтекс в Пловдив на финала - мач, посетен от агитки на 5 различни отбора) и играеха последен кръг с Ботев и кво става - Гонзо раздава лакти и 1:0, Гонзо чупи крака - няма дузпа, Иванков чупи крака - няма дузпа, Марков подава с ръка - 2:0, добре, че накрая Армандо вкара дузпа за Ботев, та ги отсрами...
ИзображениеИзображение
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Е на тоя мач пък не тябваше да падаме...така де, на споменатия Ботев - Левски.... Пак щяхме да си изпаднем, ама поне да бяхме били...
А като бихме ЦСКА 3:1 - ей за такива мачове си струва да се ходи по стадионите. :wink:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием! :lol:
САМО БОТЕВ!
Аватар
pity86
В началото бе словото

Мнение от pity86 »

Ей никой да не бара Лилчо. Може и да е извънгабаритен, ама по-добър нямаме засега. Как се гавреше с феновете на Локото - нема друг такъв.
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

В контролна среща отборът на Спартак (Пловдив) разгроми тима на Локомотив (Пловдив) с 5:2.

Кризата на Локото явно се задълбочава, а поредната смяна на треньора не знам дали беше в подходящ момент. Те още като уволниха Ераносян сбъркаха според мен, ама....тяхна си работа...

Аз и за Ясен не бях съгласна, че го махнаха...ама айде, дано за добро да е :)
То всъщност както сме тръгнали (б.а. имам предвид Ботев) - 7 точки от 4 кръга, може и да задържим средата на таблицата. То преди 7 точки имахме 4 кръга преди края на първенството :lol:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

sunbreeze написа:В контролна среща отборът на Спартак (Пловдив) разгроми тима на Локомотив (Пловдив) с 5:2.

Кризата на Локото явно се задълбочава, а поредната смяна на треньора не знам дали беше в подходящ момент. Те още като уволниха Ераносян сбъркаха според мен, ама....тяхна си работа...

Аз и за Ясен не бях съгласна, че го махнаха...ама айде, дано за добро да е :)
То всъщност както сме тръгнали (б.а. имам предвид Ботев) - 7 точки от 4 кръга, може и да задържим средата на таблицата. То преди 7 точки имахме 4 кръга преди края на първенството :lol:
Безспорна е кризата в Локо. Днес, когато разбрах за тоталния разгром над втородивизионния Спартак, просто......
Проблемите в отбора са явни.
Шампионите на България...... сега са принудени да гледат как отбора, е изправен през невероятна криза. Което е добре за нас- Ботивистите:)))))))
И въпреки всичко, ако Локомотив не подобрят играта си, дербито Ботев - Локо :) ще стане абсолютно безинтересно. Тъй като само ще ги бием:))))))))))

А честно казано аз обожавам да ходя на Пловдивското дерби, защото тръпката е невероятна.

Сега остава да се надяваме, че черно-белите ще се справят с проблемите си и ще се върне интригата в играта:)

А до тогава......... Само Ботев:)
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Ей, само как се изкефих като гледах как Спартак сгазиха Докото - напълниха ми душата двойно, защото като малък бях голям фен на Спартак....
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”