Момиче блъсна патрулка !!!
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Момиче блъсна патрулка !!!
Момиче на 16 години от Монтана предизвика автомобилна катастрофа. Ученичката Гергана К. седнала зад волана на "Ауди 80" на свой приятел, навлязла в платното за насрещно движение и ударила патрулиращ полицейски автомобил "Опел Астра".
Произшествието е станало в 2.20 часа миналата нощ. Гергана взела без разрешение ключовете на колата на свой приятел и заедно с друго момиче на същата възраст решила да се повози. Момичето нямало книжка.
Полицаят Митко Д. избегнал по-сериозен удар, като отклонил вдясно шофирания от него автомобил. Щетите по двата автомобили не са големи.
Двете момичета са отведени в домовете си. На родителите им са съставени актове за нарушение на обществения ред, която забранява непълнолетни да се движат сами навън след 23 часа.
http://www.dnes.bg/article.php?id=27049
Произшествието е станало в 2.20 часа миналата нощ. Гергана взела без разрешение ключовете на колата на свой приятел и заедно с друго момиче на същата възраст решила да се повози. Момичето нямало книжка.
Полицаят Митко Д. избегнал по-сериозен удар, като отклонил вдясно шофирания от него автомобил. Щетите по двата автомобили не са големи.
Двете момичета са отведени в домовете си. На родителите им са съставени актове за нарушение на обществения ред, която забранява непълнолетни да се движат сами навън след 23 часа.
http://www.dnes.bg/article.php?id=27049
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а ако префразирам лафа (за жената-програмист): жената-шофьор е като морското свинче - нито е морско, нито е свинче 
тва в кръга на шегата разбира се, да не ме вземат на сериозно мадамите
тва в кръга на шегата разбира се, да не ме вземат на сериозно мадамите
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Мхм... По рано същия ден и една пряка по-нагоре бременна жена блъсна кон. Защо пише за Герганка, а не за 2-те коли роми, които се изсипаха 2 минс след това и хвърлиха в тих потрес женицата, че и мен? Къде е справедливостта, питам аз! Пред произшествията и конете всички сме равни!
П.П. Жената беше в автомобил, само да отбележа. Ей така, за вс случай.
П.П.П. Аз персонално отдавам бръщолевенето си на стреса, преживян като пряк свидетел... ПокрУсена и ужАсена см!
П.П.П.П. Сега, незнам дали см достатъчно грозна, за да пиша тука, но ще рискувам
П.П. Жената беше в автомобил, само да отбележа. Ей така, за вс случай.
П.П.П. Аз персонално отдавам бръщолевенето си на стреса, преживян като пряк свидетел... ПокрУсена и ужАсена см!
П.П.П.П. Сега, незнам дали см достатъчно грозна, за да пиша тука, но ще рискувам
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър