Курс по фотография към ФЖМК

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Курс по фотография към ФЖМК

Мнение от nestea »

Знам, че във факултета по журналистика и масови комуникации се организират курсове по фотография, но никъде в сайта не видях инфо за тия курсове, звънях, никого не намерих :? Някой от вас ходил ли е на такъв курс, знае ли откога започва, колко струва и колко време трае, доволен ли е? Благодаря на отзовалите се;)
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хм, сигурна ли си,че е към техния факултет? Аз си мисля, че имаше едно нещо към СУ, в което се записваш и ходиш на лекции и упражнения по каквото там си се записал, и към него имаше фотография? За това моето можеш да провериш пред Книжарницата на СУ в Ректората, има едно табло с Информация.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Със сигурност е във ФЖМК! Друго не знам...
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Мерси, днес най-сетне след няколко опита да звъня, вдигнаха телефона и се свързах;)
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

и какво разбра, че ми стана любопитно, ако можеш пиши на ЛС...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

И на мен ми стана интересно. Пиши, дори и малко. Трябва да знаем 8)
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
angua
В началото бе словото

Мнение от angua »

http://www.uni-sofia.bg/faculties+bg/jo ... um+bg.html

Най-долу, кликвате Професионално обучение след средно образование и четете. И аз го обмислям тоя курс от известно време :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

О, ако е при Желю Кабзамалов и Иван Бакалов, отивайте, хич не се и чудете.
И ако някой от вас се запише, поздравете ги от Елица Бакалова (не се чудете, не сме рода с Иван Бакалов, или поне аз не знам такова нещо :D ).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

Хм, много пестеливо поднесена информация. Нито пише колко се заплаща. Нито пише от кога започва и кога приключва. Нито колко часа е целият курс. Нито колко пъти седмично ще се провежда и по кое време вечерта. Изобщо има твърде много въпроси, които нямат отговор там. Някой друг, който да е по-запознат???
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

А там дават ли ти профионален фотоапарат,или трябва да имаш собствен---мен това ме интересува :roll:
Toto-I will remember
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Хм, не мога да ви помогна с повече информация, но ако има някой от София, лесният и сигурен начин е само един. Отивате до ФЖМК, като влезете през вратата, насреща има стълби. Качвате се, стигате 1 етаж, подминавате го, стигате втория етаж и вратата точно вдясно от вас, с метална решетка, е кабинетът по фотография. Обяснявам го така, понеже мисля, че няма номер на кабинета (би трябвало да е 45, или 54, нещо такова). Там търсите Желю Кабзамалов (шансът Иван Бакалов да е там, е минимален, така или иначе), невероятен пич е, ще отговори на всичките ви въпроси, той води школата.
Фотоапаратът, с който работихме, беше Canon, дигитален, наистина хубав. Не знам дали и в школата работят с него.
Има какво да се научи от Желю и Иван Бакалов, ама много много. Можете да четете и National Georgraphic: Как се правят хубавите снимки, това ми беше учебникът за изпита, нещата са описани невероятно добре, наистина като за dummies.
Но това е най-сигурният начин. Другите са вятър работа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
AngelicalEyes
В началото бе словото

Мнение от AngelicalEyes »

Търговецът на кристал написа:Хм, не мога да ви помогна с повече информация, но ако има някой от София, лесният и сигурен начин е само един. Отивате до ФЖМК, като влезете през вратата, насреща има стълби. Качвате се, стигате 1 етаж, подминавате го, стигате втория етаж и вратата точно вдясно от вас, с метална решетка, е кабинетът по фотография. Обяснявам го така, понеже мисля, че няма номер на кабинета (би трябвало да е 45, или 54, нещо такова). Там търсите Желю Кабзамалов (шансът Иван Бакалов да е там, е минимален, така или иначе), невероятен пич е, ще отговори на всичките ви въпроси, той води школата.
Фотоапаратът, с който работихме, беше Canon, дигитален, наистина хубав. Не знам дали и в школата работят с него.
Има какво да се научи от Желю и Иван Бакалов, ама много много. Можете да четете и National Georgraphic: Как се правят хубавите снимки, това ми беше учебникът за изпита, нещата са описани невероятно добре, наистина като за dummies.
Но това е най-сигурният начин. Другите са вятър работа.
Тази книжка ми я подариха за рождения ден. :P Наистина е много хубава. Аз също искам да запиша курс по фотография, но мислех да е към НАТФИЗ. Там обаче информацията по въпроса е също толкова оскъдна... :( Ако някой е научил нещо ново - моля, нека сподели.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”