Спорт ?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

aaa66 написа:не ми се чете цялата тема и искам да попитам ще има ли някой от фми , който да се запише футбол и каква е базата , къде се намира, има ли няккави турнири и как се формират отборите( по факултети или направо един за целия университет)?...защото ако е по факултети се съмнявам във фми да сглобиме добър отбор от математци-футболисти :wink:
Аз мисля футбол да запиша :!: а какво му е лошото на математици-футболисти :lol: все ще се намерят хора за 1 отборче
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

извинявам се че питам и предполагам, че все ще се намери някой, който ще трябва да се повтори, за да ми отговори на въпроса, но 18 страници ми е нещо мързеливо да преглеждам - та на въпроса - някой лека атлетика ще пише ли?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз пък искам футбол, ама за жени! :) Отбор не мога да си събера, така че ще се задоволя с някой друг спорт, който разбира се няма да е от най-подходящите за дами. :twisted:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Жеко, ти нали си информатика? Че като гледам в учебния й план няма спорт :dontknow:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

uktc написа:Жеко, ти нали си информатика? Че като гледам в учебния й план няма спорт :dontknow:
ми там няма спорт, така ми каза и една студентка която ще е 2-ри курс, но на нас не ни пречи да си запишем нещо, хем и за двигане на успеха ;)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

izvynzemno, фехтовка, фехтовка искам аз! Отзиви не см слушала, като цяло си нямам и идея за какви условия и ниво на забавление говорим, но ми звучи чудесно. Ако ми споделиш малко от информацията си, ще см ти много благодарна. (Сега ще се разровя наоколо, може пък да изнамеря коментари.)

А за момента с филологиите, ок, аз см арабистика и при цялото количество учене, което ни обещават, ако не разнообразиме малко с движение, то лично аз ще изджасам твърде скоро :sad6: Не било препоръчително? Е добре де, не могат пък чак до такава степен да ни засилят, че да не можем да си отделим 2-3-4 часа на седмица за някакъв спорт. Не могат... Нали? Нали!? :laughing8: Аз се силех дори за втори спорт... Или поне нещо фитнесче, т'ва - он'ва. Знам ли. Някак не си представям живота 24-7 зуб. Айде бе, няма начин да е чак такъв зор!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Не се лъжете с фитнеса :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Дам, ако ще е фитнес, по-добре си ходете сами. А за спорт запишете нещо по-различно:)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

ами доколкото знам за фехтовката, имало 3 рапири и една сабя...и не е нужно да си преминал психо тест , за да се фехтуваш.... :twisted:
ами аз нямам информация, само нагласата, че ще е забавно, пък и на мен лично ми допада този спорт- не особено натоварващ и същевременно раздвижващ.
иначе и аз съм филология- английска и се надявам часовете по фехтовка да могат да се вместят в програмата ми. иначе- сигурно ще пиша и аеробика и/или йога, но като незадължителни спортове, за да не завися от броя на посещенията(доколкото разбрах- треньорите по аеробика били много стриктни в това отношение.)
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

БООООООООООКСССС :)

Правистите имат ли право на спорт, да предполагам? И нали може бокс за женски?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Има ли йога? :shock:
Ако има ето ми го втория спорт. Защото наоколо четох, че отсъствал като възможност.
А за джогинга някакви отзиви, от вече тичкащите?

репи-с-лучец, йо гонна би май пърсънал Майк Тайсън, бейби ;)
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Кой нормален тичка? Верен отговор: никой. Пруденцийо, не съ излагай ма, запиши нещо креативно - шах например...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Дъъъ... За шах не съ ли изисква акъл, ма Маро... ма. От правист такова невежество не очаквах :lol: А какА ти Пу е по-куха от градинска лейка! Тц тц тц...
А и нека не потъвам съвсем в блатист оффтопик, напомняйки ти, коя беше тая шматка дет 4 месеца 'сека сутрин посрещаше сънрайза на стадиона... Твърде късно... Затънах. Извинете мъ.
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Абе не че ти оспорвам лингвистичните скилове, ма не се ли пише "ю шуд трай ит самтаймС"? А и да играеш шах не значи да печелиш на шах, т.е. акълът е само допълнителна незадължителна екстра. БТУ йор нигга Мич играе добре шах и няма данни да е силно интелигентен...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

[Болезнен оффтопик] Кога си играла шах с май нигга свищовския пожарникар :shock: И все пак, от 6 годишна се опитвам да схвана правилата, забрави пък да играя.
И не, хън, самтайм е някога, някой ден, някой път, докато самтаймс е понякога. [/Болезнен оффтопик]

Ммм и да попитам, за втория спорт, който запиша, по избор или както е системата, редовните присъствия не оказват никакво влияние върху крайни оценки и етц. Не получаваш кредити, не ти искат редовност, демек ходиш си джъст фор фън. Нали? (Това се хващам на бас, че сте го предъфкали вече, но c'mon... 18 pages?! You get my point...)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”