И на мен са ми викали как ли не! Али, Аличка, Александрина, Алекса, Але, Алекс, Сандра, Сани, Саня, Санчо, Сандричка, Ал... и други имаше, ама не се сещам вече...Elektra написа:И на мен ми се е случвало.Учителката ми по история в училище не можеше да разбере дълги години,че съм просто Александра,не съм Александрина,Алехандра или Алиса
![]()
Имена
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Последно промяна от Raya_Alexandra на 30 Авг 2006, 14:26, променено общо 1 път.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
A Сашка?Raya_Alexandra написа:И на мен са ми викали как ли не! Али, Аличка, Александрина, Алекса, Але, Алекс, Сандра, Сани, Саня, Сандричка, Ал... и други имаше, ама не се сещам вече...Elektra написа:И на мен ми се е случвало.Учителката ми по история в училище не можеше да разбере дълги години,че съм просто Александра,не съм Александрина,Алехандра или Алиса
![]()
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оооо да! Как го забравих!Циндил-Пиндил написа:A Сашка?Raya_Alexandra написа:И на мен са ми викали как ли не! Али, Аличка, Александрина, Алекса, Але, Алекс, Сандра, Сани, Саня, Сандричка, Ал... и други имаше, ама не се сещам вече...Elektra написа:И на мен ми се е случвало.Учителката ми по история в училище не можеше да разбере дълги години,че съм просто Александра,не съм Александрина,Алехандра или Алиса
![]()
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Elektra
- Живее, за да пише
+ Алекси,Санди,ШаниRaya_Alexandra написа:И на мен са ми викали как ли не! Али, Аличка, Александрина, Алекса, Але, Алекс, Сандра, Сани, Саня, Санчо, Сандричка, Ал... и други имаше, ама не се сещам вече...Elektra написа:И на мен ми се е случвало.Учителката ми по история в училище не можеше да разбере дълги години,че съм просто Александра,не съм Александрина,Алехандра или Алиса
![]()
Може да вървя бавно, но никога назад!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сашка не, ама Sa6kaЦиндил-Пиндил написа:A Сашка?Raya_Alexandra написа:И на мен са ми викали как ли не! Али, Аличка, Александрина, Алекса, Але, Алекс, Сандра, Сани, Саня, Сандричка, Ал... и други имаше, ама не се сещам вече...Elektra написа:И на мен ми се е случвало.Учителката ми по история в училище не можеше да разбере дълги години,че съм просто Александра,не съм Александрина,Алехандра или Алиса
![]()
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
+ Саша и Саш...Elektra написа:+ Алекси,Санди,ШаниRaya_Alexandra написа:И на мен са ми викали как ли не! Али, Аличка, Александрина, Алекса, Але, Алекс, Сандра, Сани, Саня, Санчо, Сандричка, Ал... и други имаше, ама не се сещам вече...Elektra написа:И на мен ми се е случвало.Учителката ми по история в училище не можеше да разбере дълги години,че съм просто Александра,не съм Александрина,Алехандра или Алиса
![]()
![]()
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: