<=> Запознанство в интернет <=>
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хммм, мен ми предложиха брак на първата чат-сесия, айде няма да казвам кой, ама беше забавно
... но чак толкова щура не съм. освен ако разбира се не ми прати най- убийствената снимка, няма страхотна работа, завършено висше и не владее поне два-три езика. тогава може да си помисля
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
.. и съвършени да са му показателите, не е сигурно дали ще се влюбиш, освен ако не "живеете" изцяло в някоя rpg игра като примерно Second Life
Виж това е вече Интернет любов в буквалния смисъл - твоето изображение да се влюби в чуждо изображение, да си купите изображение на земя, да си строите изображения на къщи и тн
Представяте ли си?? Аз - да. Нищо не може да ме учуди вече
Колкото до реалното влюбване, мисля си, че усещането би било някакво нереално, като виртуалната действителност на Мрежата. Ако и "оффлайн" пламне истинската искра, би било повече щастливо съвпадение.
Така си мисля ..
Колкото до реалното влюбване, мисля си, че усещането би било някакво нереално, като виртуалната действителност на Мрежата. Ако и "оффлайн" пламне истинската искра, би било повече щастливо съвпадение.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
знам, просто се шегувкам... абе с две думи - онлайн може да се запознаеш с мъжа на живота си, но не и да се влюбиш в него. за влюбването си трябват 1-2-...-10 срещи оффлайн и това е. въпрос на късмет...KeineSonne написа:.. и съвършени да са му показателите, не е сигурно дали ще се влюбиш
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
любов по Internet?!... не мисля че е възможно да се влюбиш по Internet, според мен първо трябва да се видите и тогава ще разберете дали може да има нещо повече между вас от няколко разговора в чата. но дали можеш да срещнеш подходящия човек в мрежата - отговорът е твърдо да
аз доскоро мислех всичко това за пълни глупости, но личния ми опит ме убеди, че не съм била права. тъй че - да на запознанствата по Internet, и дано всички имат моя късмет

"Life is the Future, not the Past!"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
този конкретно не, но други са предлагали... абе странни птици по чатовете колко щешpora_e_priqtel написа:А секс не ти ли предложи?nrggirl написа:хммм, мен ми предложиха брак на първата чат-сесия, айде няма да казвам кой, ама беше забавно![]()
![]()
...
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: