"Регионално развитие и политика"

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

хмм аз си мисля, че е невъзможно да има прием по специалност, която не е акредитирана :roll:
СУ вече колко години чакат акредитация за медицински специалности, но не успяват да получат :arrow: няма прием по такива специалности :arrow: няма такива специалности
И аз съм го писала второ желание, макар да не ми е много ясно какво ще е аджеба това чудо, но не мисля, че щеше да има обявен прием ако няма акредитация...ти откъде знаеш, че не е акредитирана все още специалността?
Аватар
smiling_girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smiling_girl »

ами казаха го няколко пъти по новините като обявяваха откриването на новата специалност.....те я откриват с надеждата че ще я акредитират скоро:)
да ти кажа много се надявам да бъркам....или тази инфо да се е променила...но....:)
Винаги мисли позитивно!:) Животът не свършва с малките проблеми...
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

Ooo на журналистите недей да им вярваш напълно, доста често се случва "малко" да поизкривят фактите, според мен всичко си е наред със специалността като изключим, че още нищо не е публикувано в сайта за нея....прием по нея ще има - спокс
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Marti4kе...ти..още..ли...не...си...се...отказала...от...Политиката?
Hещо..ми...се...струва...че...ще...е...борба...със...зъби...и...нокти...
и...всякакви...други...израстъци...за...тези....13...места...сред...девойките.. :cry:
А...дали...има..квоти...за...езиците..не..знам....Въпреки,че...дори..непобликувани...със...сигурност..
.са...си...набелязали...приблизително...с....кой....език...колко...парчета.

А..да...питам...според...вас..м/у..
'реагионално...развитие...и...политика"...и...
"м/ународни...отношения"...
има...голЕма...или...малка...разлика?
Чудя...се...дали..ако..не...ме...приемат...първото/което..е...повече..от...вероятно/,
а...по...някаква...случайност...ме...харесат..за...2-то...дали...ще...мога...да..заблудя...чужденците...че..специалноста...си...е..пак..от...сферата..а..политиката?!
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

защо ли си мисля, че има голяма разлика между двете :roll:
а за заблудата от теб зависи
все пак аз бих избрал МО
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

В....университета,за...който...мечтая...си..е...само..."Политика".
Изискват...от...мен...да..съм...приета...същото...и..тук...за..да...се...прехвърля...без...изпити..при..тях.

...мерси..за...вниманието...все...пак :wink:
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

тц тц тц и ще заемеш мястото на някое невинно, нещастно и бедно(най-вероятно) българче, което ще трябва да запише някоя тъпа специалност заради теб .....
майтапя се, разбира се - желая ти да успееш с прехвърлянето :lol:
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

Bagpipe, още не съм се отказала, но не вярвам да вляза точно там. Тая специалност са я писали 650 човека на първо място, права си, че конкуренцията ще е много голяма.
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Marti4ka написа:Bagpipe, още не съм се отказала, но не вярвам да вляза точно там. Тая специалност са я писали 650 човека на първо място, права си, че конкуренцията ще е много голяма.
къде се вижда колко души коя специалност са я писали на първо място? Има ли такава статистика някъде или само за тази специалност си знаеш? :D
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

Доколкото си спомням Million я беше открила в някакъв вестник и я е написала..Мисля, че беше в темата за Изпита по география..или Местата за прием. :roll:
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Marti4ka написа:Доколкото си спомням Million я беше открила в някакъв вестник и я е написала..Мисля, че беше в темата за Изпита по география..или Местата за прием. :roll:
Хм... И на двете места я търсих и не я намерих.
А наистина искам да я видя тази статистика:)
едит:
намерих я, но има инфо само за 5-6 специалности.
Трябва ми цялата.
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

някой да знае нещо ново около тази специалност? защото ме приеха кореистика и ако участвам на второ класиране има голяма вероятност да кача една специалност нагоре, т.е регионалното..и искам да знам струва ли си да се отказвам от рядката филология..откъде мога да видя учебния план или дали поне е акредитирана?
Аватар
smiling_girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smiling_girl »

Никой нищо ново не знае....то няма и от къде:(
Моето лично мнение е, че една филология, особено такава рядка като Кореистиката е много по-ценна за човека отколкото Рег. разв. и пол., но все пак ти трябва да си решиш кое те влече:)
Аз за това ще чакам 2-ро класиране, пък дано да се закача за Скандинавистика:)
стискам палци на всички!!! :D :D :D
Винаги мисли позитивно!:) Животът не свършва с малките проблеми...
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

закачи се и ще ми освободиш място в туризма;)
o4ko
В началото бе словото

Мнение от o4ko »

мен ме приеха на 1во желание регионалното записах се и няма мърдане повече!според мен това е доста добра специалност!всеки се хвърля на тоя Туризъм, а на мен да ми е толкова противен,ама то май сега е модерно да се влиза в модерните специалности.не бих бил горд със себе си ако стана туроператор!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”