ти да не би да си се местила?viar4eto написа:да на такъв трябва да се явиш и то догодина с редовната КСК и даже трябва да вземеш тези изпити по английски които учещите туризъм ще минат първата година...трудничко еkleopatra87 написа:леле ужас
значи ако реша да ходя на приравнителен за да се прехвърля туризъм това ще ми е изпита тоест подобен де
ТУРИЗЪМ
Модератор: Boromir
ми ти кога си ходила да се запивсваш? аз не мисля, че ще падне толкова много бала...моя е 30.36 просто почти никакъв шанс нямам според менgali4ka85 написа:кой ти е казъл че са запълнени аз като си подавах докумените питах дали ще има и 2ро заради една приятелка и ми казаха че до момента са се били записали само 15 в специалноста. колко ти трява за да влезнеш
оф не знам толкова много искам да уча Туризъм...мечта ми е, но се съмнявам, че ще стане. дано да греша. А на твойта приятелка колко и е бала?gali4ka85 написа:половината които са приета са такива дето са приети поне на две места аз миналата година ми оставаха 0.14 след 3то ама не ми стигна имах по малко от теб, може да падне до 3то
-
The_Snake`
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
The_Snake`
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
и аз бих и го казал това.m_tz написа:познавам момиче, което беше прието туризъм на първо класиране първо желание, но избра счетоводство в унсс![]()
![]()
??!! и всеки вика "ти луда ли си"......
без коментар.
тя с туризъма пак може да стане счетоводителка.
то вече за някой длъжности (като счетоводител) ти искат само икономическо образование без значение какво е.
а относно твойта приятелка : може да я успокоиш, че има и по-болни от нея. Една съученичка беше приета публ. администрация тука (СУ) и се отказа заради право в Благоевград. на края ще има да си го бие това право от главата ама се пак решенията са си техни.