Моля да ми обясните :))))))
Модератори: ники, Methuselah
- Nikince
- Пишеща машина
Моля да ми обясните :))))))
Искам да попитам, как става оценяването за спорт.
В смисъл.......трябва ли да се покриват няквки нормативи, или просто трябва да се посещават заниманията.....?!?!
В смисъл.......трябва ли да се покриват няквки нормативи, или просто трябва да се посещават заниманията.....?!?!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами по принцип трябва да си покриеш норматив, не става само с ходене. трябват ти определен брой посещения + изпит има на края на втория семестър, чиято трудност зависи общо взето от спорта. някои са направо елементарни, напр. на каланетиката и туризма, за другите спортове не съм съвсем наясно... при спортното катерене не съм съвсем сигурна как беше, май трябваше да го изкачиш за време, но не съм сигурна. общо взето преподавателите по спорт не са гадняри, които те прецакват, още повече като знаят, че това ти е факултативен предмет. общо взето нещата стоят така - спортът в СУ не е задължителен, даже май не влиза в баловете за общежитие и стипендия, същевременно тия хора обаче трябва да правят някакъв хорариум, за да си заслужат заплатите, така че грубо казано, се стараят да не плашат студентите с ниски оценки. в края на годината ако решиш че не можеш да си покриеш норматива, просто можеш да не отидеш на изпит и това е, никой не може да те принуди...
Последно промяна от nrggirl на 30 Авг 2006, 16:44, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Моля да ми обясните :))))))
Зависи от това при какъв "преподавател" ще попаднетеNikince написа:Искам да попитам, как става оценяването за спорт.
.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мнеnrggirl написа:... при спортното катерене не съм съвсем сигурна как беше, май трябваше да го изкачиш за време, но не съм сигурна.
абе наистина много зависи от това на какъв преподавател ще попаднеш
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Тенис на маса няма ли ? То там спринт не се прави..Nikince написа:Мерси много:)
Аз съм с астма...... много искам тенис.....но ми е забранено да тичам спринт и т.н. и за това ме интересува къде какви са изискванията, защото много обичам пустия му тенис:)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
май нямаRysef написа:Тенис на маса няма ли ? То там спринт не се прави..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове