Работа и 1ви курс ВАЖНО

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

tsveti
В началото бе словото

Работа и 1ви курс ВАЖНО

Мнение от tsveti »

Приета съм италианска филология и имам предложение за работа при която 1 цял ден работиш и после 1 ден по4иваш.Възможно ли е да съ4етая 2те неща при условие 4е в по4ивните дни няма да изпускам лекции т.е. ще ходя 3 или 4 пъти в седмицата моля отговорете защото скоро аз трябва да дам моя отговор!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ти почни и после виж как ще станат нещата, и аз утре съм на интервю. Просто побачкай Септември и после виж дали ще можеш да съчетаеш нещата :wink:
tsveti
В началото бе словото

Мнение от tsveti »

Проблема е 4е ако по4на сега няма да мога да се откажа 3 месеца така 4е трябва да преценя сега дали ще е проблем или нел
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

E каква е тази работа? Ако си на договор никой не може нищо да те задължава.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Ако си на договор никой не може нищо да те задължава
напротив, ако е на договор е пълно обвързан/а .
иначе мисля и съветвам всички, които имат възможност и приемливи оферти за работа , да си работят, защото учене и работа могат да се съчетават.още пове4е 4е винаги може да взимаш лекции от колеги- за това не енужно да са ти приятели :) още повече че работата няма да е от понеделник до петък плътно, а ще има и дни, в които ще си на лекции.
аз съм редовно и целия 1ви курс работех 5 дни в седмицата - справих се и без много зор. не е непосилно :thumbleft:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не е обвързано чак толкова, предполагам че щом започва за три месеца това е изпитателен срок, който дори да е уговорен в полза на работодателя тя може да прекрати, зависи и разбира се колко сериозно си гледаш на работата и що за човек ти е шефа.
по принцип ми обясняваха скоро, че работещите студенти се ползват с някакви привилегии по КТ като право да ги освобождават за изпити подобни, но не съм сигурна, защото не съм го чела лично, просто го обсъждахме с колежка. виж си кодекса и ще разбереш. работното ти време е добро, според мен, дори за филология, където знам че по принцип си юркат здраво, мисля, че ще се справиш.
стискам палци :thumbup:!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
beberona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от beberona »

аз също мисля ,че ще се справиш :). Лично аз бих приела работата;) Успех
..for the world you are someone...but for someone you are the world
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Почвай. Аз съм филология и работех 2 години и половина. Е, ако много държиш на 6иците - по-добре си ходи редовно на лекции и учи :lol:
smeshko
Паисий

dano ste pravi

Мнение от smeshko »

вижте, моята възможност за работа е 1 работен и 3 почивни за неособено голямата сума от 250 лв , но като разгледах мненията ви, съм твърдо решен да се пробвам хем да работя,хем да уча! Мерси за полезната иформация!
редактирано от Crematory: и ние ще сме ти благодарни ако пишеш на кирилица
Аватар
Bludgeon
В началото бе словото

Мнение от Bludgeon »

Мисля, че няма да имаш проблеми :-). Винаги можеш да помолиш човешки преподавател да отидеш на упражнение с друга група, ако се налага и т.н.
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

И той да ти тегли една ако не е "човек" :wink:
.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

moqta vuzmojnost za rabota e 1raboten 3 pochivni
е то това са перфектни условия :roll:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Аз искам 1 работен,6 почивни и 50лв на час :lol: :lol:
.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Re: dano ste pravi

Мнение от L'Inspecteur »

smeshko написа:vijte moqta vuzmojnost za rabota e 1raboten 3 pochivni za ne osobeno golqmata suma ot 250 lv,no kato razgledah mneniqta vi sum tvurdo reshen da se probvam,hem da rabotq,hem da ucha ! mersi za poleznata informaciq
:shock: Има ли още свободни места при тебе???
Днес в една Канадска фирма която разработва софтуер ми предлагаха 350 кинта на месец за 9 часа на ден, 5 дни в седмицата. Интервюто беше 2 часа на английски само и накрая трябваше да поцъкам малко на едно PC...явно ни бъркат с Китай :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Re: dano ste pravi

Мнение от nrggirl »

smeshko написа:vijte moqta vuzmojnost za rabota e 1raboten 3 pochivni za ne osobeno golqmata suma ot 250 lv,no kato razgledah mneniqta vi sum tvurdo reshen da se probvam,hem da rabotq,hem da ucha ! mersi za poleznata informaciq
не особено голяма сума?!?
все повече имам чувството че не сте много наясно със средния стандарт на заплатите в тая държава...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”