ще ми е интересно да науча, аз лично много се интересувам от това, а такава тема доколкото видях все още няма във форума.
РисуванеТо като избор и НеоБходимост :)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
РисуванеТо като избор и НеоБходимост :)
Някой от вас занимава ли се с рисуване по-изявено?
ще ми е интересно да науча, аз лично много се интересувам от това, а такава тема доколкото видях все още няма във форума.

“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Аз преди се занимавах доста сериозно с рисуване - конкурси, награди...Ама животът нещо ме повлече в друга посока..За жалост. Отдавна не съм се занимавала с нещо такова (освен като бях в Търново за изпити, ама то там не може да се стърпи човек...)
Вече обаче не ми се отдава толкова много. Пак за жалост.
Вече обаче не ми се отдава толкова много. Пак за жалост.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
1-7кл. бях такъв профил...доста рисувахме, доста пленери правехме...ако бях отишла да уча в Трявна или Троян сега вероятно шях да съм добра в това... 
някак успокояващо е. като влязох в гимназията обаче имах твърде малко време за рисуване и остана на заден план
не съм сядала да рисувам от 2-3 години...май ще пробвам да видя какво ще стане 
някак успокояващо е. като влязох в гимназията обаче имах твърде малко време за рисуване и остана на заден план
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
още от малка имах афинитет към рисуването,но едва преди близо две години започнах по-сериозно...стана съвсем случайно..те хубавите неща,винаги се случват неочаквано,..тогава,когато не очакваш
та един ден просто си драснах набързо две изображения от обложките на два албума,понеже бяха мноо арт и започнах да събирам всичко ,което съм си драскала преди в една папка...постепенно се запалих и мноо успокояващо ми действаше да изляза на някоя пейка,да си пусна плейера и да прерисувам нещо
направо потъвах в някакво спокойствие
нямам много авторски рисунки,тоест повечето аз съм ги рисувала,но не са моя фантазия,а съм ги виждала от комикси и т.н..но осъзнах ,че имам някакъв малък талант,който може да се развие с времето..месец след около това тръгнах на уроци по рисуване,просто за да видя на какво ниво съм и дали има смисъл да продължавам ,за да кандидатствам с това..добре вървеше,но осъзнах,4е нямам достатъчно време,за да се подготвя както трябва и затова се захванах с по-сигурното начинание- литературата...
сега,последната половин година ,не ми остана никакво време да рисувам и да се развивам,но се надявам скоро да имам такова!...иначе обичам много графиката и понякога прекалено мноо се хващам за малките детайли,но това не е лошо нали?
и съм се убедила,че без някаква муза,не стават работите 
P.S. Zaharinka и тука те срещам май май
АГ-то rox,right?

сега,последната половин година ,не ми остана никакво време да рисувам и да се развивам,но се надявам скоро да имам такова!...иначе обичам много графиката и понякога прекалено мноо се хващам за малките детайли,но това не е лошо нали?
P.S. Zaharinka и тука те срещам май май
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз не че съм се занимавала както по-горните форумци, даже не мога и да кажа, че рисувам кой знае колко добре, въпреки, че баща ми и брат ми рисуват страшно , но самото занимание постоянно някъде и нещо да си драскам винаги ме е влякло
само дето единственото, което ми харесва от "произведенята ми на изкуството" са надписите, които си окрасявам и изписвам по най-различни начини...а иначе евала на всички, които имат талант и владеят рисуването като изкуство 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: