Аз засега гледам да пиша което където трябва, но ми прави впечатление че тези, които пишат най-много, си слагат темите най-произволно. Нека се опитат поне малко да го ограничат това поведение.
И така- хората във форума вече ще са с един по-малко Много е възможно след обявяването на класирането за общежития на 22 юли вече да нямам достъп до нет и да се налага да ходя по зали....което определено ще се случва рядко. Така че хора, ще ми липсвате Да си мислите за мене!
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Леле много жалко
Ще си липсваме взаимно
Но възможно е да имаш късмет с общежитията. За което се надявам- защото ще загубим един от дейните форумци (когото още не сме видели)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
^PrincessA^ написа:И така- хората във форума вече ще са с един по-малко Много е възможно след обявяването на класирането за общежития на 22 юли вече да нямам достъп до нет и да се налага да ходя по зали....което определено ще се случва рядко. Така че хора, ще ми липсвате Да си мислите за мене!
Вярно кофти.Не можеш ли да измислиш нещо за общежитието ,да подкупиш някого
^PrincessA^ написа:И така- хората във форума вече ще са с един по-малко Много е възможно след обявяването на класирането за общежития на 22 юли вече да нямам достъп до нет и да се налага да ходя по зали....което определено ще се случва рядко. Така че хора, ще ми липсвате Да си мислите за мене!
Не си хванала общежитие с твоя луд успех??? Или пък точно защото си хванала? Ако си в 42 блок свиркай:) /там са колегите, а и аз като пребивавам в Щудград
Правена ли е някога среща на форума ?!
Може да направим една като ни приемат вече...да се видим и да се похвалим...ако има за какво...кой/какво/кога/къде/защо