Ама много ме забавляваш - нима предпочиташ свити мъжленца, които винаги се стремят да получат одобрението ти преди да кажат, да направят или дори да си помислят нещо? Що все на такива попадаш? Ами щото другите общо взето са мижитурки и съответно не те привличат. Просто е като мен...nrggirl написа:повечето от тия неща и аз ги мразя адски много - как пък все попадам на мъже (и приятели, и гаджета), дето все си мислят че са безгрешни, винаг прави по default, и абсолютно безразлични към моята гледна точкаblack_lady написа:Мразя това, че е егоист и непрекъснато си мисли, че все той е правият за всяко едно нещо и почти никога не ми се извинява, когато вижда, че ме е наранил/засегнал и т.н., а вместо това дори започва да се дърви още по-гадно.
Мразя, че никога не се трогва от сълзите... Само за инфо: преди да се захвана с него никога не плачех, пък сега има дни, когато не мога да спра. Еми дори не му пука...
Мразя, че винаги гледа само по 1 гледна точка не нещата и дори не се опитва да ме разбира. Никога не ме търси първи след като сме се скарали.
Мразя това, че е страшно отмъстителен и щом дори си помисли по някакъв начин, че съм го засегнала, веднага се впуска в мисли и действия как да ми го върне.
Мразя и това, че на моменти ми изглежда, че обича компютъра си повече от мен!!!
Мразя, когато ме нарича слаба, пък всъщност ако не бяха постоянните ми усилия да поддържам тая връзка въпреки ужасните трудности всъщност досега да не сме заедно...
И най-много от всичко мразя, че съм толкова сляпо хлътнала и влюбена, та не виждам смисъл в нищо, когато той не е до мен!...
Грух!