измамнициииииии!!!;)по ингли6

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
KillaBee
В началото бе словото

измамнициииииии!!!;)по ингли6

Мнение от KillaBee »

на изпита бях в зала с още 75 души.Накрая си даваха документите от най задния ред напред.Бях на трети ред и коментирахме изпита.Поне трима човека около мен съумяха да си поправят по 3-4 грешки от диктовките.Куца системата,ей!
не знам колко стотни се отнемат за грешка,обаче една малоумница пред мен със сигурност си повиши с поне половин оценка шансовете
Аватар
ivy
В началото бе словото

Мнение от ivy »

След като е станало пред очите ти защо не каза нищо???
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

:wink: Много добър въпрос!!!БРАВО! :wink: За това всички си траят ,а после се оплакват-действай !!!В крайна сметка ти си губещия/та,SORRY,както се казва.
The empires of the future are the empires of the mind.
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

да бе,и да вземат да ме пребият роднините като изляза;)
не е в това въпроса.Няма контрол.Никой в залите от 15 не би могъл да се възползва така.Не е толкова страшно,че някой си е поправил грешките,лошото е че други са нямали тази възможност.И излиза че влизането в дадена спец. може да е и въпрос на шанс в коя зала 6те се вместиш.Правата на кандидат-студентите в случая трябва да се защитават от квесторите.
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

ivy написа:След като е станало пред очите ти защо не каза нищо???
а ти какво щеше да кажеш?
Аватар
ivy
В началото бе словото

Мнение от ivy »

KillaBee написа:Не е толкова страшно,че някой си е поправил грешките,лошото е че други са нямали тази възможност.
Хм...искаш да кажеш, че най-добре е всички да си сверят отговорите най-накрая???Нали за това се ходи на изпит - за да направиш нещата сам, а не да си поправя грешките след като ги обсъди!

KillaBee написа:Правата на кандидат-студентите в случая трябва да се защитават от квесторите
От ясно по-ясно е, че в случая квесторите просто не са ги видели(иначе надявам се са щели да си кажат :) ).

А за това какво щях да кажа аз - ами не знам, не ми се е случвало, но един коментар на висок глас би свършил работа например :wink:
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

..а освен това не е гаранция, че това, което тя е поправила, не е било всъщност вярно, so.. :wink:
Аватар
Extraordinary
В началото бе словото

Мнение от Extraordinary »

Аз отначало като разбрах,че ще бъда в стая с 184 души направо изтръпнах :shock: Но истината е, че останах изненадан колко добре се чува и в общи линии организацията беше що годе добра. Квесторите следиха доста съвестно за преписвачи, а аз не забелязах някой да преписва или поправя (но всепак възможно е и да е имало и такива хора, все пак 180 човека...). Не знам как е било в другите зали. :?:
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

KillaBee, случайно залата да не е 200 на факултета по Математика и информатика???
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
Аватар
Гост
Пишеща машина

Re: измамнициииииии!!!;)по ингли6

Мнение от Гост »

KillaBee написа:на изпита бях в зала с още 75 души.Накрая си даваха документите от най задния ред напред.Бях на трети ред и коментирахме изпита.Поне трима човека около мен съумяха да си поправят по 3-4 грешки от диктовките.Куца системата,ей!
не знам колко стотни се отнемат за грешка,обаче една малоумница пред мен със сигурност си повиши с поне половин оценка шансовете
споко човече тези които са си поправяли грешки от диктовките съм 90% сигурен, че ще останат с 0 точки на диктовката... замисли се
какъв е шанса те да са чули само единствените си грешни думи? Иначе
казано имат и доста други... все пак вие сигурно сте си казали 3-4 думи, а не цялата диктовка, нали?/друга тема е че не е трябвало изобщо да го правите./
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

KillaBee написа:обаче една малоумница пред мен със сигурност си повиши с поне половин оценка шансовете
а вие направихте ли нещо по въпроса или ......
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Миналата година една приятелка седя до мен и аз много усърдно се опитвах да я убедя да препише от мен, защото й виждах грешките. Но тя бе прекалено твърдоглава и поправи само някои неща. Сега аз имам 5,49, тя - 4, 45. :(
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

alhimikat написа: а вие направихте ли нещо по въпроса или ......
изкуших се,но...не се сетих да имам грешка някъде в диктовката;)ама времето ще покаже
всъщност момичето не беше малоумно,а достатъчно нахакано и находчиво да си извади листата от плика.За това се иска тренировка,смелост или ако не друго безкрайна тъпота да рискуваш
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

аз питам и дали ще идеш да се разправяш с моя "любим г-н"
Б.Био.
защото само да си приказваме..........
смисъл нема ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

бих го направила,да.Бих отишла го го попитам каква е възможността за допълнителен контрол и повече квестори,които да следят за реда.Хм.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”