Работа и 1ви курс ВАЖНО
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Работа и 1ви курс ВАЖНО
Приета съм италианска филология и имам предложение за работа при която 1 цял ден работиш и после 1 ден по4иваш.Възможно ли е да съ4етая 2те неща при условие 4е в по4ивните дни няма да изпускам лекции т.е. ще ходя 3 или 4 пъти в седмицата моля отговорете защото скоро аз трябва да дам моя отговор!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
напротив, ако е на договор е пълно обвързан/а .Ако си на договор никой не може нищо да те задължава
иначе мисля и съветвам всички, които имат възможност и приемливи оферти за работа , да си работят, защото учене и работа могат да се съчетават.още пове4е 4е винаги може да взимаш лекции от колеги- за това не енужно да са ти приятели
аз съм редовно и целия 1ви курс работех 5 дни в седмицата - справих се и без много зор. не е непосилно
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не е обвързано чак толкова, предполагам че щом започва за три месеца това е изпитателен срок, който дори да е уговорен в полза на работодателя тя може да прекрати, зависи и разбира се колко сериозно си гледаш на работата и що за човек ти е шефа.
по принцип ми обясняваха скоро, че работещите студенти се ползват с някакви привилегии по КТ като право да ги освобождават за изпити подобни, но не съм сигурна, защото не съм го чела лично, просто го обсъждахме с колежка. виж си кодекса и ще разбереш. работното ти време е добро, според мен, дори за филология, където знам че по принцип си юркат здраво, мисля, че ще се справиш.
стискам палци
!
по принцип ми обясняваха скоро, че работещите студенти се ползват с някакви привилегии по КТ като право да ги освобождават за изпити подобни, но не съм сигурна, защото не съм го чела лично, просто го обсъждахме с колежка. виж си кодекса и ще разбереш. работното ти време е добро, според мен, дори за филология, където знам че по принцип си юркат здраво, мисля, че ще се справиш.
стискам палци
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
smeshko
- Паисий
dano ste pravi
вижте, моята възможност за работа е 1 работен и 3 почивни за неособено голямата сума от 250 лв , но като разгледах мненията ви, съм твърдо решен да се пробвам хем да работя,хем да уча! Мерси за полезната иформация!
редактирано от Crematory: и ние ще сме ти благодарни ако пишеш на кирилица
редактирано от Crematory: и ние ще сме ти благодарни ако пишеш на кирилица
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
е то това са перфектни условияmoqta vuzmojnost za rabota e 1raboten 3 pochivni
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Re: dano ste pravi
smeshko написа:vijte moqta vuzmojnost za rabota e 1raboten 3 pochivni za ne osobeno golqmata suma ot 250 lv,no kato razgledah mneniqta vi sum tvurdo reshen da se probvam,hem da rabotq,hem da ucha ! mersi za poleznata informaciq
Днес в една Канадска фирма която разработва софтуер ми предлагаха 350 кинта на месец за 9 часа на ден, 5 дни в седмицата. Интервюто беше 2 часа на английски само и накрая трябваше да поцъкам малко на едно PC...явно ни бъркат с Китай
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: dano ste pravi
не особено голяма сума?!?smeshko написа:vijte moqta vuzmojnost za rabota e 1raboten 3 pochivni za ne osobeno golqmata suma ot 250 lv,no kato razgledah mneniqta vi sum tvurdo reshen da se probvam,hem da rabotq,hem da ucha ! mersi za poleznata informaciq
все повече имам чувството че не сте много наясно със средния стандарт на заплатите в тая държава...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!