Защо избрахте да учите в България?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Rainbowman
- В началото бе словото
Ето ви и още един идеалист!Аз избрах да уча и живея в родината си,въпреки всичката мръсотия,която ме заобикаля(и в буквалния,и в преносния смисъл на думата....).При това не е като да нямах възможност да отида да уча в Германия например.Аз обаче искрено вярвам,че единствения шанс за България да върви напред,са нейните способни и амбициозни млади хора(голяма част от които са известни и просто като "студенти") и смятам че първата крачка към подобряването на положението в страната ни е именно задържането на младите хора.Оттам нататък всичко зависи от тях.За нещастие обаче,както казва Смирненски :
"А бликат снежинки сребристи,
прелитат,блестят кат кристал,
проронват се бели и чисти
и в локвите стават на кал"
Трябва някак да се опазим от калта,а това съвсем не е толкова лесно.Според мен обаче надежда има,просто не трябва да забравяме кои сме и за какво се борим.
"А бликат снежинки сребристи,
прелитат,блестят кат кристал,
проронват се бели и чисти
и в локвите стават на кал"
Трябва някак да се опазим от калта,а това съвсем не е толкова лесно.Според мен обаче надежда има,просто не трябва да забравяме кои сме и за какво се борим.
Последно промяна от Rainbowman на 22 Авг 2006, 19:57, променено общо 2 пъти.
Яхнали ветровете на бурята,
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
за тези пари, които плащаме в България на запад не може да се учи нищо по-прилично отколкото тук. Това, че някой учел в чужбина не е определящо, защотот може да е в най-нежелания университет там. Престижните и хубави университети повечето от нас не могат да си ги позволят...за тези пари по-добре в БГ, поне е качествено относително...
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
-
smeshko
- Паисий
emi hora kakvo da vi kaja sestra mi uchi vuv Franciq ,no za men nikoga ne e stoqlo na vupros dali da hodq pri neq,zashtoto ne mislq che shte mi e priqtno kolkoto tuk,puk i tazi godina sum nai-shtastliviqt chovek,zashtoto me prieha v su i taka hodeneto v chujbina ostana na zaden plan za men !!Sushto taka i ne mislq che ucheneto v druga strana ima neshto obshto s prostata ekskurziq-neshto,koeto obicham!